Rosenborg-træner ville jagte Bille ihjel

Per Joar Hansen var rasende, da han hørte om Nicki Billes anholdelse, men efter at have hørt flere sider af sagen står han bag sin angriber

Nicki Bille Nielsen er ugens mest omdiskuterede fodboldspiller i Danmark. (Foto: Lars Poulsen)
Nicki Bille Nielsen er ugens mest omdiskuterede fodboldspiller i Danmark. (Foto: Lars Poulsen)

Nicki Bille er blevet taget til nåde igen i Rosenborg, hvor han fredag havde første træning, siden han blev suspenderet af klubben som følge af sagen om, at han var blevet anholdt i København og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Men lige da sagen kom frem, var der ikke meget nåde hos træner Per Joar Hansen - også bare kaldet “Perry”.

Se også: Nicki Bille efter comeback: Var ny dreng i klassen

- Man bliver forbandet, når sådan en sag eksploderer i medierne dagen før en Tippeliga-kamp. Havde jeg mødt Nicki søndag aften, ville jeg have løbet efter ham, til han havde sultet ihjel, siger Per Joar Hansen til Dagbladet.

Rosenborg-træneren er kølet lidt ned igen, og han truer ikke længere med kapløb på liv og død med sin angriber. Han vil dog stadig være efter Bille, som skal lære noget af sagen.

- Jeg tror, det er vældig godt, at Nicki nu skal betale noget tilbage. Der er mange, der går gennem livet og kun erfarer og ikke lærer noget, siger “Perry”.Se også: Nu klager Nicki Bille over politiet

- Jeg håber, dette er et wake up-call for Nicki. Hvis han vil behandles som en god fodboldspiller, som er det, han er, skal han få styr på livet på en måde, så han ikke havner i sådanne situationer.

Nicki Bille har fået alkoholforbud, skal udføre socialt arbejde og fortsætte sit anger management-kursus. Det er konsekvenserne fra Rosenborg ovenpå sagen fra det københavnske natteliv.

Nicki Bille ses her i Rosenborg-trøjen længe før skandalebyturen indtraf. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Plus Pokeren om Bille

0 kommentarer
Vis kommentarer