Medie: Bille vrages i Norge

Ifølge Trondheim-mediet adressa.no får Nicki Bille ikke plads i startopstillingen i Rosenborgs kamp mod Brann

Nicki Bille har ikke fundet vej til startopstillingen i søndagens kamp mod Brann Bergen. (Foto: Jens Dresling)
Nicki Bille har ikke fundet vej til startopstillingen i søndagens kamp mod Brann Bergen. (Foto: Jens Dresling)

Nicki Bille er i første omgang taget til nåde i Rosenborg, der har valgt at beholde danskeren trods forrige uges uheldige udskejelser i det danske natteliv.

Den danske angriber er igen på lige fod med de øvrige spillere i den skandinaviske storklub, men han er endnu ikke så meget inde i varmen, at han skal gøre sig forhåbninger om en plads på holdkortet lige forløbig.

Således skriver norske adressa.no, at den omdiskuterede landsholdsspiller ikke er en del af den startopstilling, som Rosenborg-træner Jan Jönsson har valgt at satse på forud for søndagens kamp mod Brann Bergen i Tippeligaen.

Se også: Klar til kamp: Bille er tilbage i truppen

Bille var i forrige sæson holdets vicetopscorer i den hjemlige turnering, men må ifølge mediets oplysninger vige pladsen som frontløber denne weekend, hvor opgaven i stedet vil blive varetaget af Alexander Söderlund.

Det traditionsrige opgør på Lerkendal i Trondheim er yderst vigtig for begge mandskaber, eftersom ingen af holdene har fået nogen fornuftig start indeværende sæson.

Se også: Rosenborg-træner ville jagte Bille ihjel

Værst ser det ud for Brann, som efter sæsonens fire første runder står noteret for fire point. Rosenborg har hentet to flere for deres bedrifter, der tæller en sejr og tre uafgjorte kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer