Annonce:
Annonce:

Mikkel Vendelbo på vej til 3. Bundesliga

Midtbanespilleren Mikkel Vendelbo er tæt på at have fundet sig en ny klub, og noget tyder på, det kan blive 3. Bundesliga-klubben Holstein Kiel

Mikkel Vendelbo i Esbjerg-tiden (Foto: Niels Husted)
Mikkel Vendelbo i Esbjerg-tiden (Foto: Niels Husted)
Annonce:
Følg Fodbold

Mikkel Vendelbo er på vej væk fra Hønefoss efter nedrykningen fra Tippeligaen, og den danske midtbanespiller kan nu være på vej til et skifte til tysk fodbold. Kieler Nachrichten skriver i hvert fald, at 3. Bundesliga-klubben Holstein Kiel er interesseret i den tidligere Esbjerg-spiller, og at han kan blive klubbens næste indkøb.

Tidligere har Vendelbo givet udtryk for, at han gerne vil hjem til Danmark, og Randers er blevet lanceret som en mulig køber af Vendelbo. Der er dog meget, der peger i retning af, at Vendelbos danske bejlere er ude af billedet, men det ønsker hans agent Gulli Tomasson ikke at bekræfte.

- Vi har arbejdet på at finde en løsning, og vi er kommet tættere på, men det er ikke 100 procent afklaret, siger Tomasson til tipsbladet.dk uden at ville kommentere på den tyske avis' påståede interesse fra Holstein Kiel.

Hvis Mikkel Vendelbo skriver kontrakt med Holstein Kiel, bliver han holdkammerat med danskeren Casper Johansen, der har lavet to mål i 18 kampe i denne sæson. Holstein Kiel ligger nummer 17 - fjerdesidst - i 3. Bundesliga.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: