Nicki Bille: Jeg fortryder ikke mine valg

- Jeg skal på banen og have spilletid og score en masse kasser og vinde medaljer

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der er jo ikke ligefrem nogen indbygget logik i, at man starter i italienske Reggina og suser videre via spanske Villarreal og Vallecano – for at ende i Trondheim på den norske vestkyst.

– Jeg fortryder ikke noget. De valg, jeg har gjort hidtil i karrieren, er årsag til, at jeg nu er i Rosenborg. Men det er til gengæld også nu, jeg skal på banen og have spilletid og score en masse kasser og vinde medaljer. Det er det, man gerne vil som fodboldspiller, siger Nicki Bille.

En enkelt fornem flugter, som blev pareret af Kim Christensen, var det tætteste, Nicki Bille kom scoring i den kamp – men starten i Rosenborg har været god, siger han:

– Jeg har fået en rigtig god start indtil videre, nordmænd virker generelt som nogle rigtig flinke mennesker, hyggelige, som sidder med striktrøjer og spiser vafler hele tiden. De har taget virkelig godt imod mig, og det har været nemt at glide ind på holdet.

Læs også:

Se også: Otte anholdt under Mike Jensens pibekoncert

– Jeg glæder mig til, at sæsonen starter, så der kommer mere fokus på. Folk har rigtig store forventninger til netop Rosenborg, vi SKAL bare vinde mesterskabet, og jeg synes, det er fedt. Det har jeg ikke prøvet før i nogen klub.

– Det er en stor og stolt klub, det kan man sagtens mærke. Der sidder også sådan en gruppe ældre Rosenborg-mænd i klubhuset hver dag, og de skal nok sørge for at opdatere. Man kan godt mærke, der er pres på – specielt efter to år, hvor holdet er blevet nummer tre. Det er bare en kæmpe skuffelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere