Mike Jensen: Hader arrogante FCK

Den tidligere Brøndby-spiller har ikke meget til overs for 'byens hold'

Ikke meget kærlighed mellem FCK og Mike Jensen (Foto: Lars Poulsen)
Ikke meget kærlighed mellem FCK og Mike Jensen (Foto: Lars Poulsen)

Det er ingen hemmelighed for nogen, at Brøndby og FCK's fans har et noget anstrengt forhold til hinanden. Men også blandt klubbens tidligere spillere kan begejstringen for ærkerivalerne ligge et meget lille sted.

Således er den nu tidligere Brøndby'er Mike Jensen igen ude med kommentarer, som kan provokere FCK-fans. Hans nye klub Rosenborg møder FCK i en træningskamp i weekenden, og optakten til den kamp har midtbane-krigeren brugt til at understregen sin foragt for løverne.

- Jeg hader FCK, selvfølgelig gør jeg det. Sådan har det altid været, og kampene mellem FCK og Brøndby er jo de største i Danmark. Samtidig er FCK som klub arrogante og overlegne. Klubben har høje tanker om sig selv, siger Mike Jensen til den norske avis Adressa.

Se også:

Se også: Mike J. før FCK-kamp: Rosenborg størst i Norden

Kun hans svoger Thomas Delaney, som spiller i FCK, kan han lide i klubben, fortæller han. Mike Jensen er godt klar over, at han med sine udtalelser næppe vil være et velkomment ansigt blandt FCK-fansene.

- Ja, jeg ved, at der bliver råbt og buhet efter mig på søndag. Som regel bliver der også kastet ting efter mig fra FCK-fansene. Det må jeg bare tage med, lyder det fra den tidligere BIF'er.

Mike Jensen har i øvrigt kun prøvet at vinde en enkelt gang mod FC København. Det var i efteråret, da BIF vandt 1-0 over FCK i kvartfinalen. Søndag må han gøre et nyt forsøg med Rosenborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere