Rosenborg-træner: Vi har manglet en som Mike

Mike Jensen spiller de næste fire år i Rosenborg, og træneren er lykkelig for sin nye danske kriger, der trænede med truppen for første gang i går

Mike Jensen blev præsenteret i Rosenborg onsdag aften. (Foto: Rosenborg)
Mike Jensen blev præsenteret i Rosenborg onsdag aften. (Foto: Rosenborg)

Rosenborg havde i går Mike Jensen med på træningsbanen for første gang, efter de havde offentliggjort, at de har skrevet en fire-årig kontrakt med den nu tidligere Brøndby-spiller. Og træner Per Joar Johansen kan lide, hvad han han har fået - af flere årsager.

- Det er en gennemført professionel fodboldspiller, som er kommet til klubben. Han gik direkte ind i øvelserne med koncetration og kvalitet. Og jeg kunne også lide, at han var den første, der ryddede bolde og udstyr sammen efter træningen uden at blive spurgt.

- Mike er en kriger, der stiller krav til sine omgivelser. En som hader at tabe og elsker at vinde. Jeg manglet sådan en type, siger Joar Johansen til Aftenbladet.

Læs også:

Se også: Mike J. før FCK-kamp: Rosenborg størst i Norden

Selv var 24-årige Jensen godt brugt efter første træning med de nye holdkammerater, der blandt andet tæller de to landsmænd Nicki Bille og Tobias Mikkelsen.

- Det føltes rigtig dejligt. Jeg er glad for at være her, forholdene er gode, og spillerne ser gode ud. Jeg føler, at de fysiske tests fra lægetjekket i går (i forgårs red.) stadig sidder i benene, men jeg er glad for at være i træning igen, siger Mike Jensen.

Per Joar Johansens assistent Bård Wiggen har anbefalet Mike Jensen efter at have set ham over 50 gange fra sin tid i dansk fodbold, hvor han var assistent for Ståle Solbakken i FC København.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere