David Nielsen: Alle vil gerne være træner for Brann

David Nielsen er et hedt træneremne i norske Bergen. Nordjyden har også været til samtale i Strømsgodset.

David Nielsen bliver i øjeblikket nævnt som en måske kommende træner i den norske fodboldklub Brann.

Den 36-årige dansker står højt på ønskelisten hos Branns fanfraktion Bataljonen, efter at Nielsen i denne sæson har ført Nest-Sotra til oprykning til landets næstbedste fodboldrække.

Også flere norske bookmakere har David Nielsen som topfavorit til at afløse Rune Skarsfjord, der onsdag har annonceret, at han stopper i Bergen-klubben.

- Brann er - helt generelt - en af de mest attraktive klubber i Skandinavien.

- Jeg har boet der i flere år og kender Brann og byen. Det er et hold, som alle gerne vil træne, siger David Nielsen til vg.no.

Se også: Brann-fans: Vi vil have David Nielsen som træner

David Nielsen har allerede besluttet, at han forlader Nest-Sotra for at søge nye udfordringer. Danskeren bekræfter, at han allerede har været til jobsamtale i Strømsgodset.

- Det er jo dejligt at blive nævnt i den her slags sammenhænge. Jeg har været i dialog med andre klubber, men nu må vi vente og se.

- Jeg vil tage en beslutning i næste uge, siger David Nielsen.

Den tidligere danske angriber er et stort navn i norsk fodbold efter en professionel karriere med ophold i blandt andet Start, Strømsgodset og Brann.

Brann indtager en midterplacering i den norske Tippeliga på et tidspunkt, hvor der resterer en enkelt spillerunde af sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere