Sur og skadet Nicki Bille slog til TV-kamera

Den danske landsholdsangriber blev først skadet og ga' derefter en prøve på temperamentet, da et kamera kom lidt for tæt på

En skadet Nicki Bille skubbede et lidt for nysgerrigt TV-kamera væk, da Rosenborg søndag gik glip af guldet (Foto: Screendump fra tv2.no)
En skadet Nicki Bille skubbede et lidt for nysgerrigt TV-kamera væk, da Rosenborg søndag gik glip af guldet (Foto: Screendump fra tv2.no)

At Nicki Bille har et heftigt temperament, har de vist fundet ud af i Norge.

Og søndag aften ga' den danske landsholdsangriber endnu en prøve på den opførsel, som man ikke normalt ser i den rolige Tippeliga. 25-årige Bille skubbede til et TV-kamera, der efter angriberens mening blev lidt for nærgående.

Nicki Bille blev skulderskadet i sæsonens sidste ligakamp i Lillestrøm og måtte lade sig udskifte. Mens da han i smerter forlod banen, kom TV-kameraet lidt for tæt på, og en tydeligt irriteret Nicki Bille skubbede den nysgerrige linse væk.

Det var i det hele taget ikke Nicki Billes aften. For selv om Rosenborg vandt 3-0, så blev det kun til sølv for Trondheim-klubben, da konkurrenten Strømgodset samtidig vandt 4-0 over Haugesund.

Se også: Rosenborg må nøjes med sølvmedaljerne

Nicki Bille har ifølge Rosenborg-lægen Hakon Schwalbe revet flere ledbånd over i skulderen og skal opereres.

- Det er den værste skade i karrieren. Ledbåndet er røget i skulderen, jeg skal til undersøgelse på hospitalet i Trondheim. Jeg er bange for, at det tager seks uger, før jeg bare kan træne igen, siger Nicki Bille til VG.

Skaden betyder afbud til fredagens landskamp mod Norge i Herning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere