Mike Jensen: Jeg vil på landsholdet i 2014

Den danske midtbanespiller Mike Jensen har haft en god sæson med personlig anerkendelse i norske Rosenborg

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Forud for 2013-sæsonen i den norske Tippeliga skiftede midtbanespilleren Mike Jensen de trygge rammer i Brøndby ud med en tilværelse i norske Rosenborg.

Her har han haft stor succes, og målet for næste sæson er klart: Han skal tættere på landsholdet.

- Det er altid et mål at komme på landsholdet. Det er det, man spiller hen i mod på en eller anden måde.

- Så jeg kan godt sige, at det er et mål for mig næste år, at jeg kan komme derop og blive udtaget nogle flere gange i træk, siger Mike Jensen.

Mike Jensen var senest på banen for landsholdet i 2-3 nederlaget til Polen i august.

Se også: Norsk mesterskabsdrama: Mike Jensen tror på guldet

I forbindelse med Rosenborgs sidste hjemmekamp på Lerkendal Stadion denne sæson fik Mike Jensen sidste weekend prisen som årets spiller, der blev uddelt af klubbens fans.

- Det betyder meget, det er måske det, der betyder allermest. Af alle de former for kåringer man nu engang kan få, så er det den pris, som jeg synes, er den vigtigste.

- Det er supporterne, som betaler for at komme på Lerkendal for at støtte holdet, og nogen gange rejser de flere timer for at se en kamp på stadion.

- De er med til at betale vores løn, og at de synes, jeg har gjort noget godt, er jeg rigtigt stolt af, siger han.

Mike Jensen er også nomineret til den såkaldte Kniksen-pris, som hvert år uddeles i Tippeligaen til henholdsvis den bedste målmand, forsvarsspiller, midtbanespiller og angriber. Sidste år blev Mike Jensen kåret til årets spiller i Brøndby.

Se også: Mike Jensen: For satan hvor var jeg lettet

I sidste runde i aften spiller Rosenborg mod Lillestrøm, men Trondheim-klubben skal håbe på hjælp udefra, hvis de skal vinde det norske mesterskab.

Den 24. november har klubben dog sin egen skæbne i hænderne, når de møder Molde i den norske pokalfinale.

- Jeg tror ikke, man skal være tilfreds med en pokalsejr og en andenplads i ligaen. Selv om pokalen er rigtig stor heroppe, så er det ligaen, der er vigtigst. Den giver mulighed for at kvalificere sig til Champions League.

- Men jeg er tilfreds med, at vi mangler to kampe at spille i år, og de er begge finaler.

- Bliver det en guld og en sølv, så er det vel okay, men man skal aldrig være helt tilfreds, fordi jeg føler, at det er os selv, som har dummet os i ligaen, siger Mike Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere