Danske klubber lurer på Nymann

Peter Nymann mærker interesse for danske klubber, men har endnu ikke afklaring om sin fremtid.

Peter Nymann (th.) er noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark (mod Østrig i 2010), mens det er blevet til syv kampe på ligalandsholdet. (Foto: AP/Sakchai Lalit)
Peter Nymann (th.) er noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark (mod Østrig i 2010), mens det er blevet til syv kampe på ligalandsholdet. (Foto: AP/Sakchai Lalit)

Peter Nymann kan have spillet sin sidste kamp for sin svenske klub Djurgården. Den svenske sæson er slut, og da Peter Nymann har kontraktudløb til nytår, kan han altså være færdig i klubben.

Djurgården vil gerne forlænge kontrakten med Nymann, men der er endnu ikke tegn på, at en ny kontraktunderskrivelse er undervejs. Selv har Peter Nymann heller ikke en afklaring om fremtiden endnu.

- Det er stadig uvist, hvad der kommer til at ske. I Sverige er der lang tid til sæsonen begynder, og der er en del klubber, der endnu ikke har besluttet sig for, hvad de skal gøre efter nytår. Det ville selvfølgelig være dejligt med en afklaring inden næste år, men jeg stadig sikker på, at jeg nok skal finde mig den rigtige klub det rigtige sted, siger Peter Nymann til tipsbladet.dk.

- Der er lidt forskellige snakke, og der er interessere, så jeg skal nok finde en ny klub. Jeg er ikke nervøs for at stå uden klub efter 1. februar, tilføjer han.

Se også: Peter Nymann skuffet over Djurgården-tid

Den tidligere Esbjerg-spiller udelukker ikke et comeback til dansk fodbold, hvor flere klubber har vist interesse for ham.

- Danmark er bestemt en mulighed, hvis det rigtige dukker op, så det hele passer sammen, og det er en spændende klub. Der har været lidt henvendelser, men ikke noget konkret, men der er interesse fra nogle klubber, siger Nymann, der dog også kan fortsætte i Djurgården.

- Det er også en mulighed, hvis vi kan blive enige om en aftale, der passer os begge. Jeg har haft to et halvt år heroppe, hvor jeg har spillet fast, og nu er det også begyndt at gå bedre sportsligt. Det er en mulighed, siger Nymann.

Se også: Djurgården: Brøndby forhørte sig på Nymann

Han lader sig ikke stresse af, at der endnu ikke er en afklaring på hans fremtid.

- Det er sådan, det må blive. Klubberne er lidt mere forsigtige end de har været. De skal først finde ud af, om der er nogen, der skal ud, før de kan tage nogen ind, så der går lidt længere tid. Men det tager jeg stille og roligt, siger Peter Nymann.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere