Succestræner stopper i Malmö FF

Han har netop vundet guldet til Malmö FF, men nu stopper træner Rikard Norling med øjeblikkelig virkning i klubben

Hvis konfettien har lagt sig og guldtømmermændene ligeså i Malmö, så får de i dag en af de større hovedpiner. For chefen bag den store sæson, der endte med guld til Malmö FF, Rikard Norling, har i dag valgt at sige sit job op med øjeblikkelig virkning.

På et pressemøde har Norling bekræftet, at han ikke længere vil træne Malmö FF - og hinsidan spekuleres der i, at et dårligt forhold mellem Norling og sportschef Per Ågren er skyld i bruddet.

- Jeg har til Per Nilsson [Malmö FF-direktør] fremført de begrundelser, som jeg bygger beslutningen på. Jeg har følt efter i et stykke tid og er kommet frem til, at det for mig er uholdbart at fortsætte og have fuld energi, siger Rikard Norling ifølge svenske medier.

Den nu forhenværende Malmö FF-træner vil ikke komme ind på, hvor stor en andel forholdet til Per Ågren har i beslutningen, men vælger dog heller ikke ligefrem at feje al tvivl af banen.

- Jeg lader det være åbent for spekulationer. Der er fordele og ulemper ved det. Jeg har fremført det for Per, og jeg lader det blive ved det. Det er stadig tilpas vigtige og seriøse sager. Jeg vil gerne have, at det forbliver mellem os. Fansene fortjener desværre ikke det her, siger Norling.

Allerede nu spekuleres der i nye jobmuligheder for Rikard Norling. Svenske AIK og norske Brann er nævnt som mulige løsninger for den svenske træner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere