Rosenborg-legende om Bille: Fyr ham!

Nicki Billes seneste ekskapader i det københavnske natteliv bør få Rosenborg til at give angriberen en fyreseddel, fortæller tidligere spiller i klubben Roar Strand til den norske avis VG

Rosenborg-legenden Roar Strand har fået nok af Nicki 'Bølle'. Derfor bør han fyres øjeblikkeligt. (Arve Johnsen/Digitalsport)
Rosenborg-legenden Roar Strand har fået nok af Nicki 'Bølle'. Derfor bør han fyres øjeblikkeligt. (Arve Johnsen/Digitalsport)

Ekstra Bladets afsløringer af Nicki Billes hærgen i det københavnske natteliv skærtorsdag-nat har rystet Rosenborg-legenden Roar Strand, der spillede i klubben frem til 2010. Han mener nu, at Bille skal fyres i den norske klub, hvor han har spillet siden i fjor.

Grunden til Roar Strands udtalelser bunder i, at Nicki Bille, angiveligt skulle havde sparket til en parkeringsautomat og adskillige cykler.

Da en patrujlevogn prøvede at stoppe landsholdsangriberen, blev han tydeligt ophidset, og en betjent gav ham peberspray.

Se også: Bille sigtet for vold mod politiet

I politibilen skulle han angiveligt have spyttet på sæderne og bidt en betjent. Det har ført til en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion.

Det er ikke første gang, Bille blamerer sig både på og uden for banen, siden sit skifte til den norske topklub i fjor. Uden for banen har han fået en bøde for gadeuorden i det norske natteliv, og på banen har han revet Rosenborg-klubtrøjen i stykker.

Se også: Rosenborg vrager Nicki Bille til ligakamp

Det har ført til kritik af angriberen både internt og eksternt i klubben. Ifølge den tidligere stjernspiller Roar Strand, bør den seneste voldsepisode være den dråbe, der får Rosenborg-bægeret til at flyde over. Derfor bør han fyres øjeblikkeligtRoar Strand, her i aktion for Rosenborg inden sit karrierestop i 2010, mener at, Bille skal fyres efter sine seneste eskapader i København. (Foto: Tobias Selnæs Markussen)
Roar Strand, her i aktion for Rosenborg inden sit karrierestop i 2010, mener at, Bille skal fyres efter sine seneste eskapader i København. (Foto: Tobias Selnæs Markussen)


- Ja, når man bider en politimand i armen, så er grænsen nået, siger Strand, da han bliver direkte adspurgt, om Bille skal fyres.

- De har ikke noget valg, som jeg ser det. Det er nok ikke noget, som jeg skal udtale mig om. Men jeg tror, at der er mange, som er enige.

Se også: Rosenborg om Bille: Det havde vi ikke brug for

Ikke fyret endnu
Rosenborg har endnu ikke bragt en fyring af Bille op som et tema. I første omgang har de valgt at tage ham ud af truppen til mandagens kamp mod Bodø/Glimt og gået i tænkeboks om, hvad der videre skal ske i sagen.

- Nu skal vi bruge et døgn på at tænke os om, så må vi se, hvad vi skal foretage os i løbet af tirsdag og onsdag. Vi skal høre, hvad spilleren selv siger, og tjekke detajlerne. Vi skal under omstændigheder i affekt, siger daglig leder i klubben Ivar Koteng ligeledes til VG.

Til avisen adressa.no uddyber sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun beslutningen om at vrage ham til truppen mod Bodø/Glimt. Det bunder blandt andet i, at han tidligere har lavet ballade i det norske natteliv.

- Han har en historie i Rosenborg og har også en advarsel fra os tidligere. Det betyder, at vi ikke har meget tålmodighed, når det gælder nye hændelser. Når politiet i København er involveret i en hændelse med Nicki Bille Nielsen, er det alvorligt. Det er der ingen tvivl om, siger Erik Hoftun.

0 kommentarer
Vis kommentarer