Tobias Mikkelsen slog til i Billes fravær

Tobias Mikkelsen bidrog til festen, da Rosenborg torsdag slog Nils Arne Eggens Orkla i den norske pokal

Tobias Mikkelsen scorede for Rosenborg i pokalturneringen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Tobias Mikkelsen scorede for Rosenborg i pokalturneringen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Alles øjne i Trondheim har de seneste dage været rettet mod Nicki Bille Nielsen, men torsdag blev fokus flyttet væk fra den danske angriber i et par timer, da Rosenborg spillede pokalkamp mod upåagtede Orkla, der trænes af Rosenborgs egen legende Nils Arne Eggen.

Det opgør vandt Rosenborg helt som ventet, men kun med beskedne 3-0 - ikke mindst på grund af en dansker i målhumør.

For alt imens at Nicki Bille var i skammekrogen og Mike Jensen på bænken, startede Tobias Mikkelsen inde på et ellers meget reservespækket Rosenborg-mandskab, og efter et kvarter gjorde han det til 1-0 med et spark i fjerneste hjørne. Oplægget kom fra John Hou Sæther, der med sine 16 år og 11 dage blev den yngste Rosenborg-debutant nogensinde.

I 2. halvleg gjorde den tidligere OB-spiller Tore Reginiussen det til 2-0, inden Alexander Söderlund lukkede og slukkede til 3-0.

Ellers var det en torsdag uden de store overraskelser i den norske pokal. Den største sejr tegnede Sarpsborg 08 sig for med en sejr på 11-0 over Sarpsborg FK, mens de regerende mestre fra Molde vandt 9-0 over Surnadal.Se også: Bille får lov til at blive i Rosenborg

0 kommentarer
Vis kommentarer