Nicki Bille: Jeg har ikke et alkoholproblem

Den ombruste danske angriber afviser, at han var beruset den nat for en uge side, hvor han blev anholdt og siden sigtet af politiet

Torsdag aften afholdt Rosenborg pressemøde i sagen om Nicki Billes anholdelse i København, og selvom den danske angriber ikke var meget for at udtale sig om, hvad der helt præcist skete den nat for en uge siden, understregede han dog overfor norsk TV2, at han ikke havde været beruset den nat efter en påskefrokost.

Se også: Bille sigtet for vold mod politietSe også: Medie: Dramatisk video af Billes anholdelse

- Jeg var absolut ikke beruset. Det var jeg ikke. Det er helt forkert, siger Bille i interview med den norske tv-station.

Nicki Bille har fået alhoholforbud af sin norske klub, hvilket han accepterer, men angriberen mener samtidig ikke, at han har et problem med alkohol.

- Jeg er enig i, at det kan se sådan ud. Men det har jeg altså ikke. Jeg har ikke et alkoholproblem, siger Bille.

- Det er ikke sådan, at jeg er ustyrlig hver gang jeg drikker. Men jeg her havnet i nogle ophedede situationer. Det er jeg, erkender Nicki Bille.

Rosenborg meldte på torsdagens pressemøde ud, at Bille får lov til at blive i klubben og allerede fredag træner med resten af truppen igen.

- Det er selvfølgelig en lettelse. Jeg føler mig uskyldig i den hændelse, som skete, og jeg er glad for, at klubben støtter mig. Jeg har savnet at spille fodbold og er utrolig glad for at være tilbage, siger Nicki Bille.

Se også: Nicki Bille får alkoholforbud i RosenborgSe også: Bille får lov til at blive i Rosenborg

0 kommentarer
Vis kommentarer