David Nielsen: Jeg er utrolig stolt

David Nielsen er ny cheftræner hos de norske mestre fra Strømsgodset, og danskeren er glad for den tillid, som klubben har vist ham

David Nielsen er ny cheftræner i Strømsgodset. (Polfoto)
David Nielsen er ny cheftræner i Strømsgodset. (Polfoto)

Strømsgodset mistede i går succestræneren Ronny Deila, der fremover skal stå i spidsen for skotske Celtic, og i stedet bliver det nu danske David Nielsen, der bytter tilværelsen som assistent ud med posten som cheftræner.

Det var en enig spillertrup, der ønskede at se David Nielsen forfremmet til cheftræner, og det ønske valgte klubben altså at efterkomme.

Det glæder den tidligere AaB, FC Midtjylland og FC København-spiller.

Se også: Ronaldo Twitter-tæver andre VM-stjernerSe også: Målkongen Klose: Formen vigtigere end rekorden

- Det er utrolig dejligt, at spillerne ville have mig som cheftræner. Det er det vigtigste. Der er meget fokus på trænerne om dagen, som om det er dem, der spiller. I min verden er det ikke sådan. Spillerne er de vigtigste. Derfor er jeg glad for, at de vil have mig. Jeg er utrolig stolt, siger David Nielsen til norske VG.

David Nielsen er i første omgang ansat som en midlertidig løsning, og det passer ham ganske fint.

Se også: Yaya Toure tvivlsom til VM-premiere

- Det passer mig perfekt, og det er det bedste for Strømsgodset. Jeg tænker ikke et sekund på, at jeg skal gøre mig fortjent til jobbet i lang sigt. For mig handler det bare om at fokusere på kampene mod Haugesund og Lillestrøm næste uge, lyder det fra Nielsen.

David Nielsen overtager de forsvarende norske mestre på en øjeblikkelig andenplads, og han får debut som cheftræner på mandag, når Strømsgodset møder FK Haugesund på hjemmebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer