Fyret Rosenborg-træner kritiserer danskerkøb

Den fyrede Rosenborg-træner Per Joar Hansen langer nu ud efter ledelsen i den norske klub, som han

Per Joar Hansen så næppe så munter ud, da han for nylig blev fyret i Rosenborg. Nu kritiserer han købet af danske Emil Nielsen fra Roskilde. (Polfoto)
Per Joar Hansen så næppe så munter ud, da han for nylig blev fyret i Rosenborg. Nu kritiserer han købet af danske Emil Nielsen fra Roskilde. (Polfoto)

Mandag blev Rosenborg-træner Per Joar Hansen fyret. Halvandet år i spidsen for den hæderkronede norske storklub nåede Hansen at få, men nu skal danskerne Tobias Mikkelsen, Mike Jensen og Emil Nielsen have ny chef i klubben.

Særligt sidstnævnte, der for nylig skiftede til klubben fra Roskilde, nåede ganske givet aldrig at komme ordentligt under vingerne på Per Joar Hansen. Træneren siger i hvert fald selv, at købet af danskeren foregik helt uden hans vidende.

- Jeg havde ikke set ham, da han blev hentet. Sådan kan det ikke foregå, når man henter spillere til en klub. Det er klart, at han kan være en spændende spiller, og at han kan blive en succes, men i min verden skal trænere se spillerne, før de signes, siger han til VG.

- Strukturen i klubben må ændres. Man må have én hovedansvarlig, og sådan er det ikke i dag. Sådan, som Rosenborg er organiseret i dag, er ikke godt nok for en klub som Rosenborg i mine øjne. Arbejdsfordelingen er uklar, og det er noget, som på sigt pulveriserer ansvar. Cheftræneren bliver nærmest en slags afdelingsleder, og sådan kan det ikke være, fortæller han videre.

Rosenborg forventes snarligt at præsentere en ny løsning på trænerposten. VG skriver, at Vikings assistenttræner Kåre Ingebrigtsen er i spil til posten med Rosenborgs nuværende sportschef Erik Hoftun som assistent.

0 kommentarer
Vis kommentarer