Ståle-scout: Bedre end Christian Eriksen

FC København-træneren havde en scout på plads til Martin Ødegaards U/21 landsholdsdebut, og han var imponeret.

Ståle Solbakken havde tosdag aften en scout på plads i Norge, da det norske U/21 landshold tabte med 2-1 til Portugal. Scouten var ganske givet ude for at se på fremtidige emner til den danske klub, og der var især en spiller, der fangede scoutens øjne.

Men den spiller er nok uden for FC Københavns rækkevidde.

Det var ikke overraskende norsk fodbolds varmeste navn, Martin Ødegaard, der i en alder af blot 15 år fik sin debut på det norske A-landshold og blev den yngste debutant nogensinde.

Se også: Vild landsholdsdebut: 15-årig var Norges bedste
Se også: 'Supertalent er den bedste siden Laudrup'

Strømgodsets-spilleren spillede torsdag aften sin første U/21 landskamp, og det var ifølge Ståle Solbakken en særdeles imponerende kamp af det unge supertalent.

- Scouten sagde, at han var niveauer bedre, end hvad Christian Eriksen var, da han var 15 år. "Hvad med Laudrup?, spurgte jeg så. Der blev helt i telefonen, det ville han slet ikke udtale sig om. Og det siger vel det meste, siger Ståle Solbakken til vg.no.

Hvis FCK-scouten får ret, kan det norske landshold ende med en spiller, der bliver den bedste norske spiller nogensinde.

Martin Ødegaard kan få debut på det norske A-landshold i en alder af 15 år. (Foto: GodsetMedia) FC København - 20. aug. 2014 - kl. 18:07 Ståle om norsk wonderboy: Ikke realistisk i FCK
Se også: Norsk vidunderbarn: Bruger timer på Messi

0 kommentarer
Vis kommentarer