Annonce:
Annonce:

Danske klubber jagter svensk landsholdsspiller

Mindst tre danske Superliga-klubber er på jagt efter den talentfulde Andreas Blomqvist, der efter alt at dømme forlader Mjällby efter sæsonen

Andreas Blomqvist. (Polfoto)
Andreas Blomqvist. (Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold

Mjällby er inden sidste spillerunde i Allsvenskan på ved mod en nedrykning, der får konsekvenser.

Ikonet Christian 'Chippen' Wilhemsson, der er blevet 34 år har meddelt, at han ikke ønsker at rykke med ned i den næst bedste række, og det samme gælder for den dygtige midtbane-spiller Andreas Blomqvist, der i 2014 har fået debut på det svenske landshold.

Den svenske avis Expressen skriver, at uanset om det bliver til nedrykning eller ej, er der stor sandsynlighed for, at den 22-årige Andreas Blomqvist skifter klub efter sæsonen - og danske klubber er interesseret.

Både Esbjerg fB, FC Nordsjælland og SønderjyskE er ude med snøren efter den talentfulde midtbanespiller, men der er konkurrence fra hollandske Groningen, Zwolle og Ado Den Haag.

Annonce:

- Der er en kamp tilbage, så derfor vil jeg ikke kommentere på noget nu. Vi skal have tre point og se, om det rækker, siger Andreas Blomqvist til avisen.

Skal have hjælp i sidste runde
Han erkender dog at vide noget om interessen fra Holland og Danmark.

- Ja lidt, men som sagt - af respekt for Mjällby vil jeg ikke sige så meget nu.

Ud over 'Chippen' og Andreas Blomqvist risikerer Mjällby også at miste at flere spillere ved en nedrykning.

- Sådan er det vel for alle klubber, som rykker ud - at det er svært at holde på alle spillere. Men der findes altid nogen med Mjällby-hjerte som bliver og klubben har altid været gode til at udvikle spillere. Forsvinder nogen, vil der altid komme flere, siger Andreas Blomqvist, der har et år tilbage af sin kontrakt med Mjällby.

For at slippe fri af direkte nedrykning og redde sig en plads i nedrykningsplayoff, skal Mjällby skal vinde den sidste kamp ude mod Falkenbergs FF, der selv har brug for point, mens Gefle skal smide point på hjemmebane mod Helsingborg, der ikke har noget at spille for.
 
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: