Annonce:
Annonce:

'Bendtner bænkes ikke - endnu'

Adresseavisens sportskommentator, Kjetil Kroksæter, mener, at Nicklas Bendtner har store udfordringer i Rosenborg, men danskeren skal ikke frygte bænken - endnu

Annonce:
Følg Fodbold

Rosenborg har haft en skidt maj måned, da det ikke blev til sejre i fire kampe i streg for den forvænte mesterklub i den norske Eliteserie.

Det har haglet ned med kritik mod det dårligt spillende Rosenborg-hold, og danske Nicklas Bendtner har måtte stå model til sin del af kritikken for de svigtende resultater og de manglende mål.

Trondheim-klubben vendte den dårlige stime søndag aften, da Strømsgodset blev besejret 3-1, men det var uden Nicklas Bendtner, der sad på tribunen med karantæne. Bendtners fravær førte til spørgsmål fra pressen til cheftræner Kåre Ingebrigtsen efter kampen, som chefen ikke ville svare på:

Irriteret Rosenborg-chef: Spar mig for spørgsmål om Bendtner

Annonce:

Flere norske eksperter spekulerer nu i, om Rosenborg kan tillade sig at sætte Nicklas Bendtner direkte tilbage i startopstillingen, når danskeren åbenlyst ikke har fungeret, samtidig med at konkurrenten, Matthias Vilhjalmsson, bliver ved med at gribe chancen.

Adresseavisens sportskommentator, Kjetil Kroksæter, er dog ikke i tvivl om, at Nicklas Bendtner fortsat har lang snor i Rosenborg.

- Helt nøgternt har Rosenborg set bedre ud, når Matthias Vilhjalmsson har spillet i stedet for Bendtner. Holdet har hidtil ikke fungeret med Bendtner, og der er ikke mange heroppe, der er videre imponeret over danskeren, siger Kjetil Kroksæter til Ekstra Bladet, inden han tager den danske angriber i forsvar:

- Det er tydeligt at få øje på hans kvaliteter, og han er jo en langt bedre spiller end Matthias Vilhjalmsson. Det er ret beset holdet, der ikke har sat Bendtner nok i scene, og det er fordi, man ikke er vant til at spille med en så stationær angriber. Jeg er ikke i tvivl om, Rosenborg satser på Bendtner de næste kampe også.

Bendtner får massiv kritik: Nu kommer de ham til undsætning

Annonce:

Kåre Ingebrigtsens ageren efter sejren mod Strømsgodset viser dog ifølge Kjetil Kroksæter, at Nicklas Bendtners manglende mål og Rosenborgs sløje spil med danskeren på toppen er et 'issue', der er svært at forholde sig til i klubben. En såkaldt varm 'potet'.

Uden at påstå situationen er den nøjagtig den samme, kan man drage paralleller med den hollandske superstjerne Rafael van der Vaart, der ikke kan sætte sit aftryk på grønsværen i Herning overhovedet. En lignende situation vil man for alt i verden undgå i Trondheim.

- Det ville give problemer at starte uden Bendtner, selv om alle er ved at være utålmodige. Fansene, klubben og holdkammeraterne venter på, han skal begynde at lave mange mål. Men hvor længe kan man vente på ham, spørger Kjetil Kroksæter og svarer selv i samme åndedrag:

Annonce:

- Jeg tror, man venter nogen tid endnu. Holdet fungerer tydeligvis ikke med Bendtner, men til gengæld er hans kvaliteter så åbenlyse, at Rosenborg er nødt til at give ham tid. Det er Bendtner, der skal sparke Rosenborg i et europæisk gruppespil - det er ikke Vilhjalmsson. Jeg kan slet ikke forestille mig, Rosenborg bænker Bendtner - endnu.

Frustreret Bendtner svinger albuen i skuffelse

Kjetil Kroksæter mener, at Rosenborgs første 60 minutter mod Strømsgodset søndag var mestrenes bedste hele sæson.

Men det er alt for forsimplet at påstå, at Rosenborgs fine spil var fordi, Nicklas Bendtner befandt sig på tribunen i stedet for på toppen for Rosenborg:

- Det er for nemt at sende aben videre til Bendtner, for jeg tror også, man havde kørt Strømsgodset over med ham på holdet. Modstanden var ganske enkelt ringe.

- Mit bud er, at Nicklas Bendtner er tilbage i startopstillingen efter landskampspausen. Holdet skal servicere ham bedre, og han skal score på de chancer, han får. Uanset hvad, tror jeg ikke, man bænker Bendtner før Europa-kampagnen slutter for Rosenborg, siger Kjetil Kroksæter.

Bendtner i Parken? Her er FCK's vej til Champions League

Norsk topspiller sigtet for voldtægt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: