Bendtner blev dobbelt målscorer i testkamp

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner viste målnæsen frem, da Rosenborg slog Dinamo Brest med 3-1 i en testkamp onsdag

Det var en målfarlig dansker, som spillede testkamp onsdag. Foto: Boris Grdanoski/AP
Det var en målfarlig dansker, som spillede testkamp onsdag. Foto: Boris Grdanoski/AP

Der er stadig knap to uger til den norske Eliteserien går i gang, men Nicklas Bendtner har allerede fundet målformen frem.

Det viste han onsdag eftermiddag, da Rosenborg spillede testkamp mod hviderussiske Dinamo Brest. Her scorede den danske landsholdsangriber to gange i en 3-1-sejr.

Det var ellers Brest, der først bragte sig foran efter få minutter, men efter en halv times spil kunne Bendtner bringe Rosenborg på 1-1.

I slutningen af anden halvleg scorede Marius Lundemo til 2-1 for den norske klub, inden Bendtner igen var på spil få minutter efter, hvor han flot sparkede bolden i nettet til slutresultatet 3-1.

Foruden Bendtner startede danske Jacob Rasmussen og Malte Amundsen, mens Mike Jensen ikke var med for de forsvarende norske mestre.

Skandinavien Derfor bliver Bendtner i Rosenborg

Åge Hareide vil ikke blande sig i Nicklas Bendtners karrierevalg. Foto: All Over Landsholdsfodbold Hareide bliver gal af rygter: Det er op til Bendtner

Åge Hareide har skabt en kultur med et stærkt sammenhold. For Kasper Schmeichel minder det, der er sket med landsholdet, lidt om, hvad han var med til med Leicester sidste år. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Bagom landsholdets vej til succes: Ikke set lignende i 17 år

Christian Eriksen blev den helt store helt, da han leverede et hattrick mod Irland og sparkede dermed Danmark til VM. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil Her er din VM-trup, Åge: Disse spillere skal bringe hæder til Danmark

3 kommentarer
Vis kommentarer