Bendtner får længere ferie: Rosenborg afviser særbehandling

Den danske angriber har fået forlænget sin ferie på grund af store belastninger, fortæller Rosenborgs cheftræner Kåre Ingebrigtsen, der samtidigt afviser, at stjernen bliver behandlet anderledes

Bendtner scorer drømmemål mod Molde. Foto: AP/SNTV

Nicklas Bendtner har fået karrieren på ret køl igen efter sit skifte til norsk fodbold.

Angriberen kan se tilbage på et 2017 år, der har budt på et mesterskab med Rosenborg, topscorer-pris i ligaen og et landsholdscomeback i den rød/hvide-trøje.

Nu gælder det den nye sæson, hvor formen og succeserne skal fortsætte.

Men det tyder på, at Bendtner har brug for lidt længere tid til at oplade batterierne. Rosenborg starter vintertræningen og optakten til sæsonstarten på mandag - men det bliver uden Nicklas Bendtner.

Det bekræfter klubbens cheftræner Kåre Ingebrigtsen, der fortæller, at stjerneangriberen har fået forlænget sin ferie på grund af større overbelastning.

- Han følger resten af truppens plan. Den eneste forskel er, at han har lidt flere dages ferie, og møder først ind den 20. januar på træningslejren på Gran Canaria. Man skal tænke på, at han har en halv sæson mere i benene (Nottingham Forrest red.). Så det er bestemt ikke nogen særbehandling, forsikrer træneren pressen om ifølge VG.

Nicklas Bendtner får lidt ekstra ferie end holdkammeraterne i Rosenborg. Foto: AP/BORIS GRDANOSKI
Nicklas Bendtner får lidt ekstra ferie end holdkammeraterne i Rosenborg. Foto: AP/BORIS GRDANOSKI
 

De to andre Rosenborg-danskere, Mike Jensen og Jacob Rasmussen, er heller ikke med til opstartstræningen på mandag, da de er med på ligaturs-samlingen i Abu Dhabi under kyndig ledelse af Åge Hareide. Bendtner er ikke en del af den trup, men Rosenborg har alligevel valgt at give den 29-årige angriber ekstra ferie.

- Det er en bagatel. Det ville være dumt at blæse det op til noget stort, for det er ikke en stor ændring. Nogle starter op lidt senere end andre, og han er en af dem. Det handler om små justeringer af spillernes belastning og tilpasning med familie og landskampe. Nogen spiller på landsholdet, blandt andet for Danmark. Og nogen får en større belastning i den kommende sæson med tanke på VM-slutrunden, siger Rosenborgs sportschef, Stig Inge Bjørnebye, der opfordrer pressen til ikke at fokusere så meget på Bendtner.

- For os handler det om at begrænse fokusset på Nicklas Bendtner. Det er Bendtner, Bendtner, Bendtner hele tiden, siger han.

Nicklas Bendtner blev topscorer i den norske Eliteserie med 19 scoringer i sidste sæson.

Træner jubler over Bendtner: 'Det er et godt tegn'

Bendtner-træner griner af rygter: - Sådan er det med Nicklas

Mere hæder til Bendtner: Med på Årets Hold