Annonce:
Annonce:

Bendtner-kritik før eksamen: Han er sluppet billigt

Nicklas Bendtner er sluppet billigt, mener norsk kommentator, men nu kommer eksamen, ellers skal der tales manglende valuta for pengene

AP/SNTV: Bendtner scorer til 3-3 til allersidst i forrige kamp - senest scorede han også på straffe
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner har scoret i Rosenborgs to seneste ligakampe og er nu nummer fem på topscorerlisten i den norske Eliteserie.

I Norge er Dagbladets fodboldkommentator Morten Pedersen dog ikke vildt imponeret af Bendtner endnu, selvom han erkender, at straffesparket i weekenden var eksemplarisk trillet ind.

- Måske hjælper det, måske for danskeren humør, måske får det danskeren til at blive lidt gladere og spille mere energisk fodbold. For det er fra nu og til et helt nødvendigt europæisk gruppespil for Rosenborg, at årets største investering i norsk fodbold skal bedømmes, skriver fodboldkommentatoren i en kommentar i Dagbladet.

Onsdag aften venter en udekamp mod irske Dundalk i den første kvalifikationskamp til Champions League.

- Mislykkes han, så vil evalueringerne handle om, at Rosenborg ikke har fået valuta for pengene, lyder det.

Annonce:

- Nicklas Bendtner er af mange naturlige årsager, hvor den største er, at han knap har spillet fodbold i fem år, sluppet relativt billigt indtil nu, lyder det fra kommentatoren.

- Det er fint. For man indhenter ikke bare mere end 100 fodboldkampe ved at knipse med fingrene. Men bliver sommeren ikke bedre end foråret, så er det ligegyldigt hvilke (bort)forklaringer Bendtner, Rosenborg eller træner Kåre Ingebrigtsen har. Nicklas Bendtner blev købt af en grund. Sådan er det at være den bedst betalte stjerne, lyder det.

Eksperten mener, at islandske Mathias Vilhjalmsson, der startede sæsonen som reserve for Nicklas Bendtner, nu er spilleren, som Rosenborg ikke længere kan klare sig uden. For at beholde Bendtner på banen, så er Vilhjalmsson sat ind som midtbanespiller med besked på at løbe i boksen.

Annonce:

- Andre gange laver han Nicklas Bendtners arbejde, og det er først og fremmest viljen til at løbe de ekstra skridt og gøre det grove arbejde, der er Bendtners problem. At danskeren kan være en klassespiller ser vi jo i øjeblikkenes detaljer, men det er ikke detaljer, der sender Rosenborg til Champions League eller Europa League. Det er benhårdt arbejde, lyder det.

Bendtner er hurtigst af alle i Rosenborg:

I 5-1-sejren i weekenden viste Rosenborg, at deres spil med vendinger, overtal på kanten og indlæg og indløb i feltet er ved at sætte sig.

- Havde Nicklas Bendtner bare været dér hele tiden, eller i det mindste vist den nødvendige vilje til at løbe den ekstra kilometer, så havde det virkeligt set lyst ud, lyder det.

I Norge toppes af Stabæks Ohi Anthony Omoijuanfo. Bendtner deler topscorerværdigheden i Rosenborg med Matthias Vilhjalmsson og Milan Jevtovic, men begge har spillet mindre end danskeren, der endda har haft fordel af at være spidsangriberen.

Annonce:

Rosenborg har ikke været i gruppespillet i Champions League siden 2007/2008, hvor det blev til to sejre mod Valencia og uafgjort mod Chelsea. Siden da har man været i fire gruppespil i Europa League, men uden at gå videre. Sidste år sendte APOEL Rosenborg ud af Champions League-kvalifikationen, mens Austria Wien slog Rosenborg i playoff-runden til Europa League.

I år skal Nicklas Bendtner sikre Rosenborg europæisk succes og gerne på et af de straffespark, som han selv har valgt, at han skal sparke. Danmark er i øvrigt langt foran Norge på den europæiske klub-liste, og her kan du læse om, at vi nærmer os en ekstra Champions League-plads. Dansk dominans: Ekstra CL-plads rykker nærmere

Tidligere på ugen var Bendtner ude og fiske:

Her er Bendtner flad af grin over sejrssang:

Til bryllup i udlandet: Bænket Bendtner helten i sidste minut

Frustreret Bendtner svinger albuen i skuffelse

Holdkammerat er bedre: Men Bendtner for dyr at bænke

Dansk dominans: Ekstra CL-plads rykker nærmere

Afgjort på to minutter: Bendtner bestemte det selv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: