Bendtner mere populær end alle: Men rivalerne siger nej

Rosenborgs rivaler fra Molde fortæller, at de kunne have hentet en spiller i Bendtner-klassen, men lod være - det norske folk har ellers stor tiltro til danskeren, der er den mest valgte af alle i manager-spil

Bendtner mere populær end alle: Men rivalerne siger nej

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Hverken franske Bordeaux eller millioner af kroner fra Kina kunne lokke Nicklas Bendtner væk fra Trondheim og de norske mestre fra Rosenborg.

Og det norske folk har stor tiltro til, at den danske angriber igen banker mål ind på stribe i den nye sæson, der indledes næste weekend.

Blandt 16.200 VG-læsere er Bendtner således den spiller, der er valgt oftest til avisens manager-spil.

- Nu skal Bendtner være i Rosenborg frem til VM. Han er Eliteseriens bedste spiller. Man må bygget holdet rundt om ham, for han er bare bedst, og han spiller på det bedste hold, siger spiludvikleren Martin Slepines til VG.

Bendtner er spillets dyreste spiller, men er alligevel valgt af hele 45 procent af læserne.

Til sammenligning er sidste sæsons næstmest scorende spiller Ohi Omoijuanfo kun valgt af 24 procent af spillerne, selvom han scorede blot to mål færre end danskeren sidste år og er en del billigere i spillet.

Nicklas Bendtner er populær i Norge, men rivalerne vil ikke gentage købet. Foto: AP
Nicklas Bendtner er populær i Norge, men rivalerne vil ikke gentage købet. Foto: AP
 

Hos Molde har de denne vinter solgt Björn Sigurdarson, og direktør Øystein Neerland bliver spurgt, hvorfor man ikke køber en afløser i Bendtner-klassen.

- Vi kunne have lavet sådan en handel, men vælger ikke at bruge så mange penge på en enkelt spiller. Det kan gøre noget med de andre spillere i gruppen, og du er afhængig af, at han slår til med det samme, siger direktøren ifølge Sportsbibelen.

- Vi har flere unge angribere, der behøver spilletid for at udvikle sig. En ny angriber må være væsentlig bedre, lyder det.

Nicklas Bendtner tjener angiveligt fem millioner norske kroner om året i Rosenborg, hvor han har fortalt, at han i hvert fald bliver frem til sommerens VM.

Derfor bliver Bendtner i Rosenborg

Hareide bliver gal af rygter: Det er op til Bendtner

Kort samtale: Rival har aldrig hørt om Nicklas Bendtner