Bendtner så bleg ud: Han bør bytte plads

Nicklas Bendtner bør forlade kantrollen igen, så holdkammeraten i stedet kan spille den rolle, som Mario Mandzukic har i Juventus

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Efter en skidt sæsonstart har Nicklas Bendtner de seneste to kampe afgivet pladsen som midterangriber til nyindkøbte Alexander Søderlund, mens danskeren er rykket ud på venstrekanten.

Det gik godt mod Molde, hvor danskeren scorede to gange, men det gik mindre godt mandag aften mod Bodø.

Kommentator på norsk Viasat Roar Stokke mener, at Bendtner bør bytte plads, så han igen spiller centralt, og så skal jævnaldrende Søderlund i stedet tage kanten.

- Jeg tror på brugen af de to sammen og en på kanten. Søderlund er så stærk og arbejdsom, at han kan gøre det arbejde, som Mario Mandzukic gør for Juventus, siger Stokke til VG.

- Bendtner kan forbedre sig meget efter denne start, som ikke har levet op til forventningerne, men jeg tror, at han som i fjor vil spille sig i form. Jeg har mere tro på ham i midten og Söderlund i Mandzukic-rollen til venstre, siger Stokke, der peger på, at kantrollen kræver defensiv løbestyrke, og det har Søderlund.

Nicklas Bendtner i aktion mod Bodø, hvor han ikke var nogen succes som kantspiller. Foto: All Over
Nicklas Bendtner i aktion mod Bodø, hvor han ikke var nogen succes som kantspiller. Foto: All Over

Nicklas Bendtner får hård kritik. Foto: Braastad, Audun / Ritzau Scanpix Skandinavien - 18. mar. 2018 - kl. 08:55 Hård kritik af Bendtner: Dårligst af alle!

Nicklas Bendtner i aktion i mandagens sidste testkamp før sæsonstart. Foto: Frederik Hagen/Ritzau Scanpix Skandinavien - 6. mar. 2018 - kl. 22:04 Uenighed om Bendtner: 'Håbede, at han skiftede klub'

Også Discovery-eksperten Bengt Eriksen ser problemer for Rosenborg og deres angribere.

- De skal forsynes med et eller andet, og det skete ikke. Og så ser de ganske blege ud. Specielt Bendtner, siger Eriksen.

- Alle sagde, at Bendtner var så dårlig før Molde-kampen, men jeg spurgte om, hvorfor han var så dårlig. Han ser dårlig ud, når han ikke får noget at arbejde med. Han var helt suveræn sidste weekend mod Molde i en helt anden udgave af Rosenborg, siger Eriksen.

Efter fem runder er Rosenborg nummer seks med otte point, hvilket er fire point bag førende Molde. Bendtner og Søderlund har hver scoret to gange.

Tidligere har Alexander Søderlund afsløret, at det var danskeren selv, der bad om at blive kantspiller.

- Nicklas Bendtner ville spille til venstre. Så blev det sådan, fortalte Søderlynd efter 4-0-sejren mod Molde, hvor det gik godt.

– Jeg meldte mig frivilligt efter et møde. Nogen af mine kvaliteter er at holde på bolden, og derfor mente jeg, at jeg kunne hjælpe holdet i den rolle, sagde Bendtner ifølge norske TV2 i mixed zone efter kampen.

Efter Bodø-kampen mandag er eksperterne dog knapt så imponerede af Bendtners kantegenskaber, selvom kampen blev vundet 1-0. Søndag spiller Rosenborg hjemme mod Start.

Nicklas Bendtner er populær i Norge, men rivalerne vil ikke gentage købet. Foto: AP Skandinavien - 4. mar. 2018 - kl. 09:11 Bendtner mere populær end alle: Men rivalerne siger nej

Der var for mange, der nassede på Nicklas Bendtners penge, så nu har han taget konsekvensen. All Over Press/Astrid M. Nordhaug Skandinavien - 5. feb. 2018 - kl. 16:35 Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

Daniel Agger savner fodbolden, men har nok at se til. Foto: Jens Dresling/ritzau/ Sport og Spil Et år som fodboldpensionist: Her er Daniel Aggers nye liv

Lasse Schøne og Viktor Fischer hjælper Ekstra Bladet med at komme ind bag facaden på landsholdet. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil De afslører fodboldlandsholdet bag facaden: Tinder-profiler og kaos-regime

6 kommentarer
Vis kommentarer