Bendtner tilbage på græs - sådan har han brugt vinterpausen

Den danske angriber har skånet sin krop den seneste tid, men er igen klar til at træne fuldt med i Rosenborg

Se Nicklas Bendtner fortælle om sin første sæson i Rosenborg. TV: VG

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner stod i sidste uge over den almindelige træning med holdkammeraterne i Rosenborg samt flere træningskampe for klubben.

Det skete, fordi den danske landsholdsspiller havde overbelastet sine knæ som følge af hård træning, blandt andet på kunstgræs.

Tirsdag var 30-årige Nicklas Bendtner atter tilbage i træning for de norske mestre, der er taget på træningslejr i Marbella i Spanien.

Her kan han og holdkammeraterne træne på almindeligt græs.

- Det var den rigtige beslutning ikke at træne på sædvanlig vis i sidste uge. Nu mærkes det meget bedre, og jeg er klar til at træne fuldt med, siger danskeren til Rosenborgs hjemmeside.

Nicklas Bendtner, der sidste år blev topscorer i Eliteserien i Norge, har tilbragt en del tid i styrketræningslokalet i løbet af vinteren.

- Det er noget, jeg har fokuseret på det seneste år. Og jeg har vedligeholdt det i løbet af vinteren, for at det skulle være lettere at komme i gang, siger danskeren.

Rosenborg skal torsdag møde Krasnodar fra Rusland i den første kamp på træningslejren i Spanien.

Nicklas Bendtner må holde pause. Foto: Marius Simensen, Digitalsport Skandinavien Bendtner tvunget til pause - kroppen slidt af kunstgræs

Pengene vælter ind - både til Rosenborg og Bendtner. Foto: All Over Press Skandinavien Bendtner & co. vader i succes - millionerne vælter ind

Nicklas Bendtner er ikke kendt af alle. Foto: AP Skandinavien Kort samtale: Rival har aldrig hørt om Nicklas Bendtner

4 kommentarer
Vis kommentarer