Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

Nicklas Bendtner har indført, at det koster mellem 500 og 1000 kroner, hvis man vil hænge ud med ham

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

FC Midtjylland Her er de hemmelige aftaler i FCMs monstersalg

Nicklas Bendtner har fået styr på sin karriere efter skiftet til norske Rosenborg, og det går både godt på og uden for banen.

Da han var i Arsenal kom hans forbrug ellers helt ud af kontrol, mens han var sammen med baronessen, Caroline Fleming. Det fortæller han i det nye nummer af Euroman, der kommer på gaden 8. februar.

- Hendes omgangskreds var fyldt med folk, der var født med penge. Gammelrige typer, du ved, og de skulle ikke tro, at jeg var en nasserøv. Jeg ville ikke falde igennem. Ingen skulle sige, at Nicklas ikke betalte, siger Bendtner til magasinet.

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Nicklas Bendtner har indført brugerbealing for at hænge ud med ham. Foto: All Over
Nicklas Bendtner har indført brugerbealing for at hænge ud med ham. Foto: All Over

Bendtner på vinterferie med kæresten:

Nicklas Bendtner scorede også i årets sidste kamp i Europa League, og nu har han ferie. Foto: AP Landsholdsfodbold Tænksom Bendtner: Første gang min plan er lykkedes

Daniel Agger savner fodbolden, men har nok at se til. Foto: Jens Dresling/ritzau/ Sport og Spil Et år som fodboldpensionist: Her er Daniel Aggers nye liv

Bendtner fortæller, at han snart derefter betalte for alt for alle sine venner, for sin familie, for sin fjerne familie, og det var både biler, privatfly, dyre ferier, guldure og diamanter.

Men så kom spilleragenten Ivan Marko Benes ind i billedet, og han undrede sig over, at Bendtner var så gavmild, når han næsten intet fik igen. I stedet indførte angriberen brugerbetaling.

- Til at begynde med var det ikke så systematisk, for i Wolfsburg tjente jeg stadig rigtig mange penge. Men da jeg blev klubløs og havde det her helt crazy pengespild, kunne jeg godt se, at det ikke kunne blive ved, siger Bendtnern.

- Hvis folk vil hænge med mig, så lægger de 500 eller 1000 kroner – alt efter, hvor vi er taget hen, og så skal jeg nok betale resten. Så viser man, at man gerne vil være sammen med mig, selvom det kan risikere at koste noget, siger Bendtner.

Nogle stykker er faldet fra, mens andre er begyndt også at give den anden vej og invitere Bendtner på middag. Bendtner er ikke færdig med at være gavmild, men fremover vil han behandle dem, der virkelig fortjener det endnu bedre.

Nicklas Bendtner er glad for sit seneste interview. Forsiden kunne han godt være foruden. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold Bendtner efter sit livs interview: Lidt dum og sensations-sulten

Nicklas Bendtner på sin første træningslejr for Rosenborg - nu er der gået et år mere, men rocklegenden er stadig starstruck. Foto: Lars Poulsen Skandinavien Starstruck over Bendtner: 'Helt uvirkeligt, at han er her'

Svømning Dansk OL-stjerne forlader vandet: Nu skal hun være vært på DR

86 kommentarer
Vis kommentarer