Berømt fodboldfrue: Jeg bliver mobbet

Trusler og had er blevet hverdag for kendt fodboldhustru, der følges af flere end nogen anden blogger i Norge

Caroline Berg Eriksen er en populær person i Norge, hvor hun følges af mange tusinde dagligt. (Foto: Instagram)
Caroline Berg Eriksen er en populær person i Norge, hvor hun følges af mange tusinde dagligt. (Foto: Instagram)

Hun er kendt for sin blog, sit udseende og sit ægteskab med en professionel fodboldspiller.

Men dermed ikke sagt, at det kører specielt godt for Caroline Berg Eriksen, Norges mest fulgte blogger.

I julen måtte hun brødebetynget indrømme, at hun photoshoppede billeder af sig selv, inden hun smed dem ud på bloggen, der følges af mere end 100.000 mennesker. Dette efter en lang række kommentarer om hendes udseende.

Nu har hendes mand, Lars-Kristian Eriksen, der er professionel i Odd Grenland, erkendt, at han har skrevet kommentarer på fruens blog under opfundne navne - angiveligt for at beskytte hende mod alverdens hadske mails og trusler.

- Siden 2009 har det til tider stormet vildt på Carolines blog. Det er pinligt at indrømme, men nett-trollene har til tider formået at komme under huden på mig. Konsekvensen har ironisk nok været, at jeg har foranlediget mig til at gå ned på deres niveau. I et svagt øjeblik har jeg svaret i kommentarfeltet på Carolines og min egen blog under andre navne. Det har været motiveret af et behov for at forsvare min familie, skrev han i weekenden i en e-mail til avisen Verdens Gang.

Sover og spiser ikke
Mandag har hovedpersonen selv blogget, og det er ikke muntre ord, hun omgiver sig med.

- Jeg er utrolig ked af det. Jeg sover ikke, spiser ikke, og jeg har ikke lyst til noget som helst. Jeg har mistet lysten til alt, og det eneste, der holder mig oppe er min familie, mine venner, og jer derude, som jeg holder så meget af, skriver hun.

- I tre dage har jeg modtaget ekstreme holdninger fra anonyme brugere - bådere her på bloggen og på andre sociale medier. Det har haglet med skældsord, og nu føler jeg, at det er stukket helt af. Det er ikke godt, hvad der er sket herfra, men at blive angrebet på denne måde er heller ikke sjovt.

'Jeg er ikke perfekt'
- Det gør ondt at blive udsat for netmobning hver eneste dag. Det gør ondt at tænke på, hvad folk, der tror de kender os, skriver og tænker. Det gør ondt, at mennesker ønsker at begrave mig, for det bliver skrevet igen og igen. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg har aldrig haft til hensigt at gøre nogle mennesker ondt, jeg taler aldrig ondt om andre, og jeg har ingen onde planer eller hensigter. Jeg skriver en blog, og ja, jeg har begået fejl. Det gør vi alle. Jeg er ikke perfekt på nogen måde, men jeg plejer at have det ret godt. Bare ikke nu.

Caroline Berg Eriksen har de seneste fem år været Norges mest fulgte blogger og blev verdensberømt, da hun sidste år smed et billede af sig selv på Instagram bare tre dage efter at have født.

Caroline Berg Eriksen var ikke bleg for at stille op til fotografering under sin graviditet. (Foto: Facebook) Sport på vrangen Sexet fodboldfrue afslører: Klar tre minutter efter fødslen

Det var dette billede, der fik det halve Norge - og også folk uden for Norges grænser - til at diskutere, hvorvidt Caroline Berg Eriksen havde et forskruet kropsideal. Sport på vrangen Fodboldfrue efter mediestorm: Skulle aldrig have vist det billede

Billedet vakte opsigt, fordi Caroline Berg Eriksen var, som det fremgår af de vedhæftede artikler herover, ekstremt veltrænet og tynd på billedet.

Du kan læse Caroline Berg Eriksens blog her.

0 kommentarer
Vis kommentarer