Annonce:
Annonce:

Betuttet Bendtner blamerer sig igen: Skulle nok have bundet slipset

- Jeg ville gerne have haft jakkesæt på, men for mig er det den første 17. maj i Norge, forklarede danskeren, som vakte opsigt på den norske nationaldag med sin røde hættetrøje

Nicklas Bendtner er ikke uvant med at skabe overskrifter, og nu kom han igen galt afsted, da han faldt udenfor normen på den norske nationaldag. Foto: Stine Tidsvilde
Nicklas Bendtner er ikke uvant med at skabe overskrifter, og nu kom han igen galt afsted, da han faldt udenfor normen på den norske nationaldag. Foto: Stine Tidsvilde
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner – og navnlig hans særdeles afslappede outfit - blev onsdag genstand for hævede øjenbryn i Norge, hvor man fejrede nationaldag. For den slags tager man temmelig højtideligt deroppe. Man klæder sig pænt på til den store dag, gør man.

Det gjorde danskeren så ikke helt, og han stak ud, da han som den eneste Rosenborg-spiller mødte frem uden det stive puds i Trondheims gader men i stedet var iført en rød hættetrøje, hullede bomuldsbukser og hvide sneakers.

- Jeg ville gerne have haft jakkesæt på, men for mig er det den første 17. maj i Norge, forklarede han uopfordret og med et smil til lokale Adresseavisen.

- Jeg ville gerne være klædt lige så pænt som de andre.

Annonce:

Holdkammeraterne tog det temmelig afslappet, at Bendtner også i denne sammenhæng kom til at stikke udenfor fællesskabet, men danskeren måtte alligevel lægge øre til nogen kritik på de sociale medier, og han var da også ude på sin egen Snapchat-konto med det undskyldende budskab: ’I kunne godt have sagt, at det var med dress i dag!’

Bortset fra det var han begejstret for at overvære den festlige begivenhed:

- Kjempekjempefin dag, bekendtgjorde han på sit nye norske.

- Det er hyggeligt. Det er flot at se så mange mennesker komme ud i fint tøj og fejre. Det var akkurat, som jeg var blevet fortalt. En kjempekjempefin dag. Det er fantastisk, sagde danskeren.

En af dem, der kunne have ’klædt ham på’ til lejligheden kunne jo være hans landsmand i Rosenborg, anfører Mike Jensen, som bar Rosenborgs fane, og som har været i klubben siden 2013.

- Det er altid fantastisk at opleve. Det er meget glæde, uanset om vi har tabt en fodboldkamp eller ej, sagde han med adresse til tirsdagens uventede hjemmenederlag til Tromsø.

- Blev der buhet af jer, ville Adresseavisen vide.

- Nej, nej, der var ingenting. Folk er positive. Det er godt med en dag som denne nu, for vi skal ind i en bedre periode. Vi skal tage smilet med os, slappe af og holde sammen, som vi ser det i dag. Det passer fint, sagde Mike Jensen.

Bendtner-effekten: Interessen i Norge er eksploderet!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: