Cheftræner: Bendtner har spillet sin sidste kamp

Nicklas Bendtner kommer ikke længere i aktion for Rosenborg BK. Det fastslår cheftræner Eirik Horneland.

Rosenborg-cheftræner Eirik Horneland fastslår, at Bendtner har spillet sin sidste kamp for klubben. Se en kavalkade af angriberens mål i Rosenborg-trøjen her. Video: Discovery Networks Danmark.

Nicklas Bendtners tid i Rosenborg er ikke forbi på papiret, men det er den i praksis.

Aftalen frem til udgangen af 2019 kan ingen tage fra den danske angriber, men han kommer ikke til at få græs på knæene i resten af kalenderåret, hvis han vælger at blive i Trondheim så længe.

Eirik Horneland, der er cheftræner i Rosenborg, fastslår mandag, at Nicklas Bendtner har spillet sin sidste kamp for klubben.

- Du ser ham ikke på onsdag (i pokalkampen mod Ull/Kisa, red.). Han har mere eller mindre spillet sin sidste kamp for Rosenborg. Det har vi været enige om i ganske lang tid, siger Horneland til Eurosport.no.

Dermed blev Nicklas Bendtners sidste kamp i Rosenborg-trøjen opgøret mod Molde den 28. april, hvor danskeren var på banen i alle 90 minutter i nederlaget på 0-3. Siden det opgør har Bendtner kun været udtaget til én kamp, og her kom han ikke i aktion.

31-årige Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i marts 2017 og står noteret for 86 kampe og 35 mål for de norske mestre.

Nicklas Bendtner forventes at forsvinde denne sommer, slår klubbens boss fast. Foto: TERJE PEDERSEN/Ritzau Scanpix Skandinavien Afviser rygte: - Forventer, Bendtner forsvinder

Nicklas Bendtner skal ikke med de øvrige Rosenborg-spillere til Frøya i weekenden. Foto: Lars Poulsen Skandinavien Mere mystik om Bendtner: Sendt på ufrivillig ferie

Ståle Solbakken og FC Københavns kontinuitet i Europa er grunden til, at Norge kigger mod Superliga-strukturen. Foto: Lars Poulsen Skandinavien Fodboldchef vil kopiere Superligaen: Fin gennemgang fra Ståle

71 kommentarer
Vis kommentarer