Danske Jacob i sært pokaldrama - målene væltede ind

Jacob Rasmussen og Rosenborg endte med at gå videre efter en anderledes straffesparkskonkurrence

Jacob Rasmussen jubler over en scoring i straffesparkskonkurrencen. Siden endte Rosenborg med at vinde kampen. Foto: All Over Press
Jacob Rasmussen jubler over en scoring i straffesparkskonkurrencen. Siden endte Rosenborg med at vinde kampen. Foto: All Over Press

Twitter-brugeren Jesper Mathisen rammede det fint ind, efter han havde siddet og set pokalkampen i Norge mellem Rosenborg og Odd onsdag aften.

- Fint job at være målmand. Bliver helt for at have reddet det syvende straffespark, og han var ikke i nærheden af de første seks. RBK videre efter 9-8.

Det var Arild Østbø, han refererede til. Rosenborgs reservemålmand, der havde fået chancen i stedet for det normale førstevalg, André Hansen.

Østbø endte med at blive hovedpersonen i det usædvanlige drama, hvor mestrene endte som vindere efter en straffesparkskonkurrence, hvor målene bare blev ved med at komme.

De første fem spark til hver side gik ind. Det gjorde de næste tre også, inden synderen blev fundet i skikkelse af Vebjørn Hoff, som altså fik sit spark nappet af Østbø. Altså i det 14. forsøg fra pletten. Og selvom favøren er hos spilleren, der sparker, så er det trods alt sjældent, at boldene bare bliver ved med at tordne forbi målmanden i dette fodboldens lotteri.

Forinden havde danske Jacob Rasmussen, der havde spillet hele kampen for Rosenborg, i øvrigt også scoret på sit forsøg.

Det var generelt en lang aften for målmændene, da den ordinære kamp endte 2-2. Alexander Søderlund scorede det vigtige 2-2-mål for Rosenborg bare ni minutter før tid og sendte kampen i forlænget spilletid.

Rosenborg var af gode grunde uden Nicklas Bendtner og Mike Jensen, der er draget i landsholdslejr i Helsingør.

Lillestrøm slog samtidig Brann, og dermed er de to første hold til kvartfinalerne i den norske pokalturnering fundet. Resten af kampene i runden spilles 13.-14. juni.

Sport og Spil Superligaens åbenbaring helt privat: Kæresten, fodboldfaren og skøjtehemmeligheden

Michael Andersen fik lukket Camp Nou en formiddag til at lave optagelser til dokumentarfilmen...Privatfoto Sport og Spil Matchfixing, våbensmugling og bigami: Nu laver dansker film om Barca-legenden

Arkivfoto: Ebbe Andersen Sport og Spil For 40 år siden overfaldt Ivan en bolddreng og fik hele stadion på nakken

0 kommentarer
Vis kommentarer