Det peger i én retning: Bendtner sletter alle spor

Nicklas Bendtner har nu slettet alle billeder med modellen Natasja Madsen på Instagram. Tidligere onsdag skiftede Madsen sin civilstatus til single

Nicklas Bendtner har fjernet alle billeder mod modellen Natasja Madsen fra Instagram. Foto: Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner har fjernet alle billeder mod modellen Natasja Madsen fra Instagram. Foto: Ritzau Scanpix

Den danske superstjerne Nicklas Bendtner har fjernet alle Instagram-billeder med modellen Natasja Madsen. Modellen har ligeledes slettet alle billeder med Bendtner og ændret sin civilstatus til single på Facebook.

Det tydeliggør, at de to personligheder ikke er glade for hinanden og angiveligt ikke er kærester længere.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Nicklas Bendtner og Natasja Madsen med henblik på en kommentar til oplysningerne, men ingen af de to har vendt tilbage på vores henvendelser.

Natasja Madsen har været i kontakt med BT, men hun ønsker ikke at uddybe nærmere.

Ekstra Bladet har også forsøgt at kontakte Bendtners agent, Ivan Marko Benes, med henblik på en udtalelse omkring hans klients private situation, men Benes har heller ikke været til at træffe.

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen offentliggjorde deres forhold i april 2017, og siden da er det gået godt for den udskældte dansker sportsligt.

Bendtner blev topscorer i Eliteserien i 2017, og han spillede sig også tilbage på det danske landshold. Her var Bendtner med til at score i den afgørende kamp mod Irland i VM-playoff-kampen i Dublin.

Den danske angriber er i øjeblikket på træningslejr med Rosenborg i Marbella.

Nicklas Bendtner er tilbage på græs. Foto: AP Skandinavien Bendtner tilbage på græs - sådan har han brugt vinterpausen

Pengene vælter ind - både til Rosenborg og Bendtner. Foto: All Over Press Skandinavien Bendtner & co. vader i succes - millionerne vælter ind

74 kommentarer
Vis kommentarer