Er Bendtner er single igen? Kæresten har fjernet alt

Nicklas Bendtner er angiveligt ikke sammen med Natasja Madsen længere. Det indikerer en opdatering på hendes Facebook-profil, og modellen har ligeledes fjernet alt med Bendtner på sin Instagram

Foto: Stine Tidsvilde
Foto: Stine Tidsvilde

Forholdet mellem Nicklas Bendtner og modellen Natasja Madsen er angiveligt forbi.

På den unge models Facebook-profil er der i hvert fald klar besked. Her har Madsen sat sin civilstatus til at være single, ligesom hun har slettet alle billeder med Bendtner på sin Instagram-profil.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte til Nicklas Bendtner med henblik på en kommentar til oplysningerne, men han har endnu ikke besvaret henvendelsen.

Over for BT har Natasja Madsen meddelt, at hun ikke ønsker at uddybe situationen omkring de to.

Men såfremt hendes personlige Facebook-profil stemmer overens med ved virkeligheden, ser den danske landsholdsspiller ud til single igen.

Og det efter lidt under et år i parforhold med den unge kvinde, der på den korte tid formåede at forandre Bendtner til en mere positiv version af sig selv.

Det gav han udtryk for i et stort interview med den seneste udgave af Euroman, der blev bragt i februar. Han havde aldrig oplevet lignende kærlighed tidligere, lød det.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her ses det, at Natasja Madsen er single, ifølge Facebook. Foto: Screenshot Facebook.
Her ses det, at Natasja Madsen er single, ifølge Facebook. Foto: Screenshot Facebook.
 

- Hun har en anderledes indstilling til kærligheden, end hvad jeg ellers har prøvet. Det har nok fået mig til at åbne mig på en anden måde, ikke bare over for hende, men også for andre mennesker på et mere generelt plan. Til at se mere positivt på livet, sagde Bendtner tidligere i februar til Euroman.

Og det har tilsyneladende også smittet af i sportslig forstand. Efter en svær tid i Tyskland og England formåede Bendtner i 2017 at kickstarte karrieren med et skifte til Rosenborg. Her oplevede han gennem hele forrige sæson kæmpe succes.

Han kunne i december krones som topscorer med 19 mål i Eliteserien, og opturen gjorde også, at han blev udtaget til landsholdet i august sidste år. Det efter mere end halvandet år uden for det rød-hvide selskab.

Men Bendtner var tilbage i storform. Comebacket til landsholdet blev markeret med en scoring i playoff-braget mod Irland, Og angriberen viste også format og overskud ved at tale om den svære tid, han gennemgik, inden han og karrieren fik fodfæste i Trondheim.

- Jeg barslede med at stoppe karrieren efter tiden i Nottingham Forest. Det var noget, jeg tænkte på. Men min agent, mine venner og familie ledte mig tilbage på sporet og væk fra tankerne om at droppe fodbolden, sagde han.

I Rosenborg jublede de over danskens niveau og tilstedeværelse. Alt imens rygterne om et hurtigt skifte væk til en større klub begyndte at tage form. Men i Norge ville de holde på stjernen.

For Bendtner skal være med til at spille Rosenborg tilbage i toppen af europæisk fodbold. Og i bedste fald til en plads i Champions League-gruppespillet, mener sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye. Det fortalte han til Ekstra Bladet i november sidste år.

- Det er en ekstrem høj målsætning for en norsk klub at sigte efter gruppespillet i Champions League. Der er længere vej dertil end tidligere, men det er det, vi gerne vil. Så vi må blive bedre, stærkere og mere stabile. Den udvikling skal Nicklas være med til at skabe, sagde Bjørnebye.

Ekstra Bladet har også forsøgt at kontakte Bendtners agent, Ivan Marko Benes, med henblik på en udtalelse omkring hans klients private situation, men Benes har heller ikke været til at træffe.

 

Nicklas Bendtner er tilbage på græs. Foto: AP Skandinavien Bendtner tilbage på græs - sådan har han brugt vinterpausen

Pengene vælter ind - både til Rosenborg og Bendtner. Foto: All Over Press Skandinavien Bendtner & co. vader i succes - millionerne vælter ind

Åbningsceremonien i Montreal i 1976. Det tog skatteyderne 30 år at betale gælden af ... Foto: All Over Press Sport Milliarder blev tabt: Her er de største olympiske fadæser

123 kommentarer
Vis kommentarer