Annonce:
Annonce:

Får karantæne for stolekast

Anders Christiansen er i karantæne, når Malmö FF møder Norrköping i Allsvenskan efter landsholdspausen

Anders Christiansen har tidligere givet prøver på sit temperament
Annonce:
Følg Fodbold

Malmö FF's danske anfører, Anders Christiansen, er blevet idømt en spilledags karantæne for at kaste med en stol i vrede efter holdets 1-2-nederlag til Hammarby søndag.

Det oplyser Sveriges fodboldforbund (SvFF) ifølge nyhedsbureauet TT.

Dermed kan danskeren ikke være med, når holdet møder IFK Norrköping efter landsholdspausen.

Afgørelsen, som det svenske medie Fotbollskanalen ifølge TT har fået indsigt i, viser, at forbundets disciplinærudvalg har idømt Christiansen karantænen for 'upassende adfærd'.

Den 31-årige dansker skulle have smidt en fotografs stol ind i spillertunnelen, således at den gik i stykker. Ingen kom dog til skade i situationen, forlyder det.

Malmö FF har valgt at appellere dommen, der ifølge sportschef Daniel Andersson er for hård.

- Rent juridisk er den måske korrekt. Men jeg har set enorm meget upassende adfærd gennem årene, som har været meget værre og aldrig er blevet straffet, siger Andersson til Aftonbladet og fortsætter:

- Hvor er grænsen? Er det okay at kaste med en vandflaske? Det har jeg set mange gange, uden at det er blevet til noget. Hvad må man kaste, uden at det bliver til en karantæne?. Jeg forstår ikke, hvor grænsen er. Er det fordi, at det var en stol? Eller handler det om, hvor hårdt han kastede den?

Anders Christiansen er i gang med sin anden periode i Malmö FF. Han spillede først for klubben fra 2016 til januar 2018, hvor han skiftede til belgiske Gent. Et halvt år senere gik turen så tilbage til Malmö, hvor han siden januar sidste år har været trænet af Jon Dahl Tomasson.

Christiansen var med ved sommerens EM-slutrunde, men kom ikke på banen. Onsdag sad han på bænken, da Danmark slog Skotland 2-0 i VM-kvalifikationen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: