Fadæse afværget: Her er Bendtners nye træner

Eirik Horneland kunne sent mandag ånde lettet op, efter en ny aftale mellem Rosenborg og Haugesund blev strikket sammen

Rosenborgs udvalgte spillere før kampen mod Shkendija i Europa League-playoff i august. Foto: Boris Grdanoski/AP
Rosenborgs udvalgte spillere før kampen mod Shkendija i Europa League-playoff i august. Foto: Boris Grdanoski/AP

Det syntes helt godnat, da Eirik Horneland mandag forestod træningen i FK Haugesund.

Cheftræneren var så godt som ansat af Rosenborg, og derfor var det helt tosset, at Haugesund nu var trukket i land og tvang ham til at fortsætte arbejdet i Eliteserieklubben.

Men det blev ved den ene træning mandag, for nu er Rosenborg og Haugesund endelig blevet enige, så Horneland kan skifte fra sidste sæsons nummer fire til mesterklubben fra Trondhjem.

Det var Haugesund, der sent mandag kunne meddele på sin hjemmeside, at forhandlingerne er lykkedes, så Horneland og assistenten Karl Oskar Emberland frit kan skifte til Rosenborg.

- Parterne er glade for, at sagen er løst og ønsker Eirik og Karl Oskar held og lykke med de nye udfordringer i Trondhjem, skriver Haugesund.

- Dejligt at få det overstået. Lad os tage resten i morgen. Jeg trænger til at sunde mig lidt, skriver Horneland i en sms til Adresseavisen og siger mellem linjerne, at det bestemt ikke har været noget let forløb.

Sådan virkede det egentlig til at begynde med, da Rosenborg fredag meddelte, at man hentede duoen i Haugesund. Der blev indkaldt til pressemøde, og alt syntes i den skønneste orden.

Den gamle kontrakt gjaldt pludselig
Men Haugesund stillede sig på bagben, for den treårskontrakt, Horneland og Rosenborg var overbeviste om gjaldt mellem træneren og Haugesund, havde Haugesund imidlertid annulleret, og derfor mente man, at den forrige kontrakt, der gjaldt til 30. november i år, fortsat bandt ham til klubben.

Stor forvirring i norsk fodbold.

Pressemøde og kontraktunderskrivelse blev aflyst - eller udsat skulle det vise sig.

For nye forhandlinger begyndte i weekenden, og det var dem, man omsider fik gjort færdige sent mandag, så Horneland og hans assistent kunne tage afsked med truppen i Haugesund - og drage til Trondhjem.

Og så tager vi lige Hornelands sms til Adresseavisen igen: - Dejligt at få det overstået. Lad os tage resten i morgen. Jeg trænger til at sunde mig lidt, skrev han.

Fair nok.

Rosenborg og Haugesund-duoen er blevet enige om en toårig kontrakt.

Danskerklubben har været uden permanent cheftræner, siden mestertræneren Kåre Ingebrigtsen blev fyret i sommer. Hollandske Rini Coolen har siden stået i spidsen for holdet, men en permanent aftale med ham kom aldrig på tale.

Dette foto har intet med den grusomme forbrydelse at gøre. Arkivfoto: AP Atletik Indrømmer grusom forbrydelse: Træner sexmisbrugte unge piger

Simone Boye (nr. tre fra venstre, stående) jubler her med flere af de danske landsholdsspillere. Foto: Anders Kjærbye Landsholdsfodbold Dansk landsholdsspiller klar for Bayern München

Elias Sørensen har været i forrygende form for Newcastles reserver, hvorfor den unge danske angriber også er blevet tilbudt en ny kontrakt. Den har han skrevet under på. Foto: Newcastle United Premier League Dansk komet har bombet løs: Scorer dugfrisk Premier League-kontrakt

Kasper Hjulmand stopper efter denne sæson i FC Nordsjælland. Anderlecht ville gerne have haft ham nu, men kom alt for sent på banen i forhold til FC Nordsjælland. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Det handlede ikke om penge: Derfor glippede Hjulmands drømmeskifte

0 kommentarer
Vis kommentarer