Fans raser over Zlatan: - Betyder ikke noget længere

Malmö FF-support er rasende over nyheden om, at Zlatan Ibrahimovic er ny medejer af den konkurrerende klub Hammarby

Betyder Zlatans medejerskab af Hammarby, at han er færdig med at spille fodbold? Næppe, mener Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen. Producer: Lasse Brøndal
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Zlatan Ibrahimovic er det måske største navn af alle i Sverige, og det gælder ikke mindst i barndomsklubben Malmö FF, hvor den svenske legende trådte sine første fodboldstøvler, inden han blev en stor stjerne i hele verden.

Zlatan Ibrahimovics betydning for klubben og for Malmø som by blev der sat to streger under for bare halvanden måned siden, da hovedpersonen selv indviede en tre meter høj statue af sig selv lige foran MFFs hjemmebane.

Derfor var der også mange, der fik morgenkaffen galt i halsen, da det onsdag morgen blev offentliggjort, at Zlatan Ibrahimovic er blevet medejer af Stockholm-klubben Hammarby, der er én af de helt store konkurrenter til Malmö FF. Zlatan ejer nu en fjeredel af Hammarby.

Det er selvsagt ikke noget, man er begejstret for i MFF Support, der er Malmö FFs officielle fanklub.

- Af de reaktioner, jeg har hørt indtil videre, er der ingen, der har givet udtryk for, at det er godt. Alle er ekstremt kritiske. Nogle er skuffede, nogle er vrede, mens andre synes, det er idiotisk, siger Kaveh Hosseinpour, der er næstformand i MFF Support, til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Det her bliver ikke modtaget godt. Det er en handling, som føles ubehagelig og forkert. Han har nok mistet begrebet om, hvad han betyder for Malmø.

Og statuen? Den giver Kaveh Hosseinpour ikke længere så meget for.

- Statuen betyder ikke noget længere med tanke på, hvor den står, og hvad han nu har gjort. Han vil aktivt arbejde for, at en anden klub bliver bedre end den klub, som gjorde ham til det, han er. Han modarbejder Malmø som by. MFF betyder rigtig meget for Malmø, så når Zlatan gør, som han gør, lægger han sig ud med hele byen. Statuen er ikke længere værdsat, lyder det fra MFF-supporteren.

38-årige Zlatan Ibrahimovic har senest repræsenteret Los Angeles Galaxy og er nu på udkig efter en ny klub.
 

Foto: Sean M. Haffey/Ritzau Scanpix
Foto: Sean M. Haffey/Ritzau Scanpix
 


TV2 køber rettigheder: Får Ronaldo og Messi på plakaten
Zlatan-bombe: Køber sig ind i svensk klub

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+