Annonce:
Annonce:

Fik kontrakten revet over: Nu flokkes klubber om dansk bomber

Efter Christian Gytkjær fik kontrakten med 1860 München revet over, har det ikke skortet på bejlere. Han bliver dog nok for dyr for danske hold, vurderer hans agent

Christian Gytkjær i aktion for det danske landshold mod Tjekkiet. Foto: Lars Poulsen
Christian Gytkjær i aktion for det danske landshold mod Tjekkiet. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold

For halvanden uge siden rykkede1860 München ned i 3. Liga og blev få dage senere tvangsnedrykket til den tredjebedste række, fordi klubben ikke kunne stille de nødvendige penge som garanti. Det har blandt andet resulteret i, at Christian Gytkjær er blevet løst fra sin kontrakt.

Dermed kan angriberen, der blev topscorer i Norge i fjor og angiveligt kostede 17 millioner kroner, hentes til interesserede klubber ganske transferfrit. Og netop interesserede klubber er der masser af.

Gytkjær er en ombejlet herre. Foto: Lars Poulsen
Gytkjær er en ombejlet herre. Foto: Lars Poulsen

På den uge, der er gået, siden Gytkjær blev fritstillet, har hans agent, Michael Johansen, fået flere henvendelser om dagen.

- Der har været rigtig meget interesse. Han har i hvert fald ikke manglet interesse, kan man vist roligt sige. Det kommer mange forskellige steder fra. Jeg tror, der har været 15-20 fornuftige henvendelser, men det har selvfølgelig mest været fra udenlandske klubber, siger Johansen til tipsbladet.dk.

Annonce:

27-årige Gytkjær nåede aldrig at få sit gennembrud i Superligaen, inden han blev solgt til norsk fodbold, men et ophold i Danmark ligger ikke lige for. Det handler ikke mindst om penge.

- Jeg tror, det er meget svært, når han skal betale så høj en procentdel i skat i Danmark. Så skulle det være et meget attraktivt tilbud, hvis han skal have lige så meget i løn, som han fik i forvejen, siger Michael Johansen.

- Vi har da nogle gode klubber i Danmark, men Christian har spillet på Norges bedste hold, som nærmer sig vores bedste hold, så man kan roligt sige, at toppen er det eneste, der ville være interessant. Men umiddelbart er så stort et tilbud ikke realistisk.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Agenten fortæller, at Christian Gytkjær ikke har nogle geografiske præferencer for sin kommende klub, men at det er en større pakke, der skal passe sammen. Der kunne også være et hensyn at tage til det landshold, han debuterede på i efteråret, men det vejer ikke tungest i valget af ny klub.

Annonce:

- Han har været med én gang, så umiddelbart tror jeg ikke, hans tanker går på det landsholdsmæssige, når han skal beslutte, hvad han gør. Der er jo heller ingen garantier for at komme på, uanset hvor man ender. Finder man det rigtige rent sportsligt, er der selvfølgelig en mulighed for det. På den måde hænger det sammen.

'Bendtner bænkes ikke - endnu'

Norsk topspiller sigtet for voldtægt

Bendtner skuffer - men dansker-målene vælter ind i Norge

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: