Fire danske vindere på 10 år - Bendtner slået klart

Rosenborg-fansene har kåret årets spiller, og for en gangs skyld faldt valget ikke på en dansker

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Mike Jensen vandt i 2016, 2014 og 2013 og Kris Stadsgaard var bedst i 2008. Siden 1999 har rbkweb.no været det førende Rosenborg-site for klubbens fans, og igen i år har de i julen offentliggjort deres bud på årets spiller i klubben.

Men selvom Nicklas Bendtner blev både klubbens og ligaens topscorer i 2017, så må danskeren nøjes med andenpladsen i kampen om at blive årets spiller.

Bendtner har fået 15 procent af stemmerne, mens forsvarskrumtappen og tidligere OB'er Tore Reginiussen er blevet nummer tre med 11 procent, og begge har derfor langt op til målmand Andre Hansen, der med 73 procent af stemmerne er en suveræn 'årets spiller'.

- Supporterne er dem, som følger holdet tættest, og jeg er meget glad for, at de er tilfredse med mine præstationer i årets sæson, siger Hansen til sitet.

 

Den 28-årige målmand er tidligere kåret til månedens spiller i både juni, august og november/december, mens Bendtner vandt i september.

MÅNEDENS SPILLER 2017:
April: Tore Reginiussen
Maj: Tore Reginiussen
Juni: André Hansen
Juli: Tore Reginiussen
August: André Hansen
September: Nicklas Bendtner
Oktober: Birger Meling
November/december: André Hansen

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Nicklas Bendtner blev kun nummer to i kåringen af årets spiller i Rosenborg hos klubbens største fansite. Foto: All Over
Nicklas Bendtner blev kun nummer to i kåringen af årets spiller i Rosenborg hos klubbens største fansite. Foto: All Over

Tænksom Bendtner: Første gang min plan er lykkedes

Får æren for guldet: Vi bukker for 'Lord Bendtner'

Målmanden kom til Rosenborg fra Odd Grenland i 2015  og har tidligere spillet for Lillestrøm og Skeid også, ligesom han har været udlejet til islandsk fodbold.

I sin tredje sæson i Rosenborg har han haft flere kampafgørende redninger blandt andet i Europa League-playoff-kampene mod Ajax.

ÅRETS SPILLER
2017: André Hansen
2016: Mike Jensen
2015: Ole Selnæs
2014: Mike Jensen
2013: Mike Jensen
2012: Borek Dockal
2011: Jonas Svensson
2010: Anthony Annan
2009: Anthony Annan
2008: Kris Stadsgaard
2007: Per Ciljan Skjelbred

Noget tyder på, at Nicklas Bendtner i næste sæson også har muligheden for at snuppe titlen. Klubbens bestyrelsesformand Ivar Koteng vil således gerne holde på danskeren.

- Vi vil beholde Nicklas. Han vil blive i Rosenborg. Derfor handler det ikke om, hvor stort buddet er. Mit indtryk er, at Nicklas vil blive, og jeg tror også, at vi får lov til at beholde ham. Rosenborg er heller ikke i nogen form for pengemangel, sagde Ivar Koteng til Adresseavisen før jul.

I alt scorede Nicklas Bendtner 19 liga-mål i sin første sæson i Eliteserien, hvor Rosenborg havde ligaens i særklasse bedste defensiv med blot 20 indkasserede mål i 30 kampe, mens nummer to lukkede 35 mål ind. Den nye sæson indledes 10-11. marts, hvor Rosenborg gæster netop Odd, Andre Hansens tidligere klub.

Træner afslører: Lord Bendtner løb kun efter hot dogs og cola

Tak, Bendtner! Sad på lokum og vandt 100.000 ved en fejl

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.