Fire operationer ikke nok: Såret har åbnet sig

Den tidligere Randers-anfører Mads Fenger var gennem fire operationer i lysken i efteråret, og han ved endnu ikke, hvornår han kan spille fodbold igen. Han skal til lægen igen på torsdag, hvor han håber at få godt nyt

Mads Fenger er stadig ikke klar til at spille. Foto: All Over
Mads Fenger er stadig ikke klar til at spille. Foto: All Over

Det så mærkeligt ud. Mads Fenger havde bolden for sig selv og sendte en aflevering frem i banen, da han i samme øjeblik kastede sig til jorden i smerte. Datoen var 20. september, modstanderen IFK Göteborg, og den danske Hammarby-stopper måtte udgå med en lyskeskade tidligt i kampen.

Dagen efter fik han at vide, at sæsonen var slut for hans vedkommende, men det var ventet, at den tidligere Randers FC-anfører ville blive klar til foråret. Mandag begyndte Hammarby dog træningen frem mod sæsonen, og Fenger kunne kun se på fra sidelinjen.

Endnu ved Fenger ikke, hvornår han vender tilbage til træningsbanen. Årsagen er, at såret efter hans første operation har åbnet sig, og det er endnu ikke helt ordentligt endnu.

- Jeg tror ikke, der findes nogen tidslinje for det, de kan ikke sige, at "på den her dato kommer det til at være helet. Alle heler forskellige. Så lige nu... findes der ingen afslutning på det, hvis man kan sige det sådan. Jeg har en ny tid på torsdag på sygehuset. Så må vi se, hvad de siger, lyder det fra Mads Fenger til FotbollDirekt.se.

Artiklen fortsætter under billederne

Mads Fenger er fortsat på sidelinjen. Foto: All Over
Mads Fenger er fortsat på sidelinjen. Foto: All Over

Mads Fenger dengang han kunne spille. Foto: All Over
Mads Fenger dengang han kunne spille. Foto: All Over
 

Siden den første operation har Fenger været gennem tre yderligere mindre indgreb. Ét for at få såret syget sammen igen, ét for at åbne det op og sætte en pumpe ind for at pumpe væske ud og én for at tage pumpen ud igen.

Midtstopperen prøver at holde sig i form og løfte nogle vægte, men fordi såret skal hele, må han helst ikke gå i brusebad, så derfor skal han undgå at svede. Og så er det svært at motionere.

Men måske er der snart gode nyheder. Fenger håber, at han på torsdag får at vide, at såret er helet, så han får grønt lys til at træne.

- Ja, det ville være det bedste scenarie. Det er det, jeg håber på.

Svensk ekspert efter dansker-fyring: 'Latterligt bare at give træneren et år'

Stjernen hylder dansker-fyring: Klubben viser 'pungkulor'

Topscorer-exit på vej i Brøndby - målmand er også varm