Annonce:
Annonce:

Første gang i 10 år: Håber vi kan holde på Bendtner

Nicklas Bendtner er utilfreds med sit antal af mål, men har nu gjort det bedre end de seneste ti år, og Rosenborg begynder at frygte, om de kan holde på ham

TV: Allerede i foråret var der Bendtner-mani i Norge.
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner fortsætter sin målstime og har scoret seks mål i de sidste syv ligakampe. Hans mål søndag aften ude mod Strømsgodset betyder, at han nu er oppe på 10 ligamål.

- Nu ser I, hvad vi har set til træning længe. Forhåbentlig klarer vi at beholde ham her, siger Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.

Tilbage i marts var det ellers planen, at Bendtner kun skulle spille enkelt sæson i Rosenborg og i hvert fald ikke blive tre år og kontrakten ud.

- Både Nicklas Bendtner og vi tror, at det kun bliver en enkelt sæson i Rosenborg, sagde Ingebrigtsen dengang til TV 2 Norge.

Det er første gang i 10 år, at danskeren runder det skarpe hjørne med tocifret antal mål i ligaen.

- Det er godt at score, men personligt synes jeg ikke, at det er helt tilfredsstillende. Jeg skulle have scoret lidt flere mål, siger Bendtner til Eurosport.

Nicklas Bendtner har for første gang i 10 år scoret tocifret antal mål i ligaen, og nu håber klubben, at man kan holde på ham. Foto: All Over
Nicklas Bendtner har for første gang i 10 år scoret tocifret antal mål i ligaen, og nu håber klubben, at man kan holde på ham. Foto: All Over
 

Annonce:

Hos Norge største avis VG skriver de, at 'Nicklas Bendtner virkelig har fundet scoringsformen'.

Hos Dagbladet skriver de, at 'denne gang udgjorde Nicklas Bendtner og Samuel Adegbenro forskellen' og 'stjerneangriberne straffede et godt Strømsgodset-hold på benhård vis'.

TV2 Norge melder, at 'Bendtner og Adegbenro' var nådesløse og kalder Bendtners mål for 'et strålende hovedstød', og det viser, at 'Bendtner ikke behøver mange chancer for at score for Rosenborg'.

Mens NRK mener, at 'Bendtner steg til vejrs og var nådesløs, da han fik lov at gå op alene'.

Sejren var Rosenborgs første på Strømsgodsets kunstgræs siden 2009, og nu ser det godt ud for Bendtner i guldkampen for med ni kampe tilbage, fører man med seks point ned til Sarpsborg, og danskeren er glad for at beholde forspringet i toppen.

Annonce:

- Det er utrolig vigtigt. Der er kampe, som vi burde have vundet, som vi ikke har fået point i. Men de vanskelige kampe, dem har vi vundet. Det vil være dejligt, hvis vi også kan vinde de kampe, som vi forventer at vinde. Vi har ni kampe igen. I værste fald må vi vinde dem alle, siger Bendtner til RBKweb.

- Jeg er glad for at være på et hold, hvor vi vinder og kæmper om mesterskabet. Vi har nået vores ene mål at komme i Europa League, og nu handler det om ligaen. Nu gjorde vi det godt, og forhåbentlig kan vi fortsætte med det, siger Bendtner.

I juni viste tal pludselig, at Bendtner var truppens hurtigste:

Danskeren mener, at Rosenborg spillede for langsomt, men efter 1-0-scoringen kom der mere ro på.

- Vi havde chancer til både tre og fire mål. Det var en fin indsats - specielt efter landskampspausen. Mange har været væk, så vi måtte lige finde hinanden igen, siger Bendtner.

Få adgang til Ekstra Bladets magasin om Brøndby her:

Næste kamp for Bendtner og holdkammeraterne er torsdagens udekamp mod Real Sociedad i Europa League-gruppespillet. Spanierne er startet med tre sejre i tre kampe i La Liga, så der bliver noget at se til for Rosenborg.

Annonce:

- Vi har lært af kampene mod Celtic og Ajax. Nu må vi være gode til at forsvare os og turde angriber. Det handler ikke om udebanemål, for nu gælder det point, siger træner Kåre Ingebrigtsen til VG.

Her kan det være, at nordmændenes Europa-helt Samuel Adegbenro starter inde i modsætning til søndagens kamp, hvor der først kom gang i sagerne for alvor, da han afløste Milan Jevtovic efter pausen. Adegbenro tager dog ikke tingene så tungt.

- Om jeg starter eller kommer ind fra bænken spiller ikke så stor rolle. Det vigtigste er, at holdet vinder, og at Gud er med mig, siger den religiøse angriber, som Rosenborg købt for 10 millioner kroner i Viking tidligere på sommeren.

I Eliteserien er Adegbenro dog kun oppe på syv scoringer, hvor Nicklas Bendtner altså nu har scoret ti gange og udover Stabæks ligatopscorer Ohi Anthony Omoijuanfo på 15 mål kun har de to tidligere FCK-flop Mostafa Abdellaoue og Björn Sigurdarson med hver 11 mål foran sig. I Premier League er Bendtners rekord til gengæld lige blevet udlignet. LÆS MERE HER

Annonce:

Jubler over Bendtner-mål: Godt nok til Real Madrid!

Bendtner eller Northug: Hvem er Trondheims skandalekonge?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: