Folket tror han bliver: Klubben lukker ned om Bendtner

Rosenborgs bestyrelsesformand afviser at kommentere Ekstra Bladets historie om kinesisk interesse for Bendtner - men folket tror, at han bliver, hvor han er

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

Foto: All Over Press Skandinavien Afsløring: Kinesisk storklub vil hente Bendtner

Ekstra Bladet kunne sent mandag aften fortælle historien om, at den kinesiske storklub Beijing Guoan har indledt jagten på at få Nicklas Bendtner til klubben.

Nu har historien også ramt norske medier.

- Jeg kommenterer ikke rygter om klubskifter, siger Rosenborgs bestyrelsesformand Ivar Koteng til VG.

Også Nettavisen har skrevet om Bendtner-rygtet, men sportschef Stig Inge Bjørnebye er ikke vendt tilbage på mediets henvendelse.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Bendtners agent Ivan Marko Benes, men han er foreløbig ikke vendt tilbage. Tidligere har han dog bekræftet kinesisk interesse for Bendtner.

- Det var ikke sådan, at han absolut skulle væk i januar-transfervinduet 2017. Der var forskellige overvejelser. Vi overvejede om, han skulle blive i Nottingham, og der kom også tilbud fra lande som Kina og USA. Det var dog aldrig en mulighed at stoppe karrieren helt, har Benes sagt om sidste vinters transfervindue, hvor Bendtner altså valgte at skifte til Rosenborg.

Nicklas Bendtner jagtes af kinesisk klub, men Rosenborg vil ikke kommentere rygter. Foto: All Over
Nicklas Bendtner jagtes af kinesisk klub, men Rosenborg vil ikke kommentere rygter. Foto: All Over
 

Den nye kinesiske interesse for Bendtner kom frem kort efter, at det blev bekræftet, at en anden kinesisk klub havde bundt mellem 20 og 25 millioner kroner på Stabæk-topscorer Ohi Omoijuanfo, der sluttede lige efter Bendtner på topscorerlisten sidste sæson.

Oslo-klubben accepterede buddet, men angriberen selv sagde nej tak, og formentlig vil Bendtner gøre det samme, ligesom han heller ikke blev fristet, da Bordeaux og tyrkiske klubber blev nævnt i spil i slutningen af januar.

- I har stillet mig spørgsmålet mange, mange gange. Og som jeg tidligere har sagt, så forventer jeg at blive i Rosenborg endnu en sæson, sagde Bendtner i slutningen af januar til VG.

Nettavisen kører efter Kina-rygtet også en afstemning på, om man tror, at Bendtner forlader Rosenborg før sæsonstart, og efter de første 1000 stemmer, så mener hele 61 procent, at danskeren bliver i Rosenborg, mens otte procent er i tvivl, og 31 procent tror, at han skifter.

I Beijing vil Bendtner imidlertid kunne se frem til lidt af en lønstigning. Ekstra Bladet kunne mandag fortælle, at Bendtner nemt vil kunne tjene to millioner kroner om måneden efter skat.

Transfervinduet i Kina lukker 28. februar, så en handel med Bendtner skal snart falde på plads, hvis der skal ske noget denne vinter.

Rosenborg med eller uden Bendtner indleder Eliteserien 11. marts ude mod Sarpsborg.

Nicklas Bendtner er brandvarm i Bordeaux, men franskmændene erkender, at det bliver svært. Foto: All Over Press/Astrid M. Nordhaug Transfer Jagter Bendtner: 'Vi arbejder på det'

Nicklas Bendtner på sin første træningslejr for Rosenborg - nu er der gået et år mere, men rocklegenden er stadig starstruck. Foto: Lars Poulsen Skandinavien Starstruck over Bendtner: 'Helt uvirkeligt, at han er her'

Skandinavien Bendtner misser mange kampe: 'Vi skal have ny angriber'

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

13 kommentarer
Vis kommentarer