Annonce:
Annonce:

Fra skrot til slot: Jubler også over sommerens bedste indkøb

Uden at have scoret blev Alexander Sørloth et lyspunkt i Makedonien

Annonce:
Følg Fodbold

Sommerens bedste indkøb, Alexander Sørloth er ikke længere kun en fuldtræffer for FCM i Superligaen.

Nu er den 22 årige nordmand også et lyspunkt på et kriseramt norske landshold.

Det er sød musik i FCM's ører, da midtjyderne med garanti ikke vil være afvisende overfor det rette tilbud, da man fortsat har Paul Onuachu til at score mål.

Så det kan hurtigt være fortid med Alexander Sørloth i FCM, som snuppede ham for næsen af de tidligere svenske mestre fra Norrköping, som havde fået øje på den 'strandede' nordmand i hollandske Groningen.

Efter at være blevet savet over for en måned siden efter en 1-0 sejr i en VM-kvalifikationskamp mod Nordirland, blev Alexander Sørloth efter lørdagens 0-1 nederlag i en træningslandskamp i Skopje mod Makedonien udnævnt til Norges bedste efter kun at have spillet 1. halvleg.

Annonce:

Det er Norges næststørste avis, VG, som har vendt på en tallerken.

Avisen svinger sig op til efter kampen i Makedonien at give FCM's topscorer karakteren 6, dobbelt så meget som l Nordirland-kampen, hvor karakteren var 3.

En karakter, som VG var alene om i forhold til andre norske aviser som Aftenposten og Dagbladet, og det gav masser af verbale hug på de sociale medier.

- God bedring, lød det fra en kollega på Sky Sport.

Alexander Sørloth havde efterfølgende kun latter til overs for karakteren, som blev begrundet med, at han tabte for mange dueller og kun tilførte det norske hold lidt!

Tonen har hurtigt fået en anden lyd.

- Den norske 'formangriber' markerede sig positiv igen. Tager for sig i luftduellerne, vinder vældig mange af dem, jobber hårdt og fungerer fint isom opspilspunkt. Fundet sin rolle og beholder garanteret pladsen hos Lars Lägerbeck. Udskiftet i pausen, skriver VG.

Alexander Sørloth var også tilfreds med sig selv efter Makedonien-kampen..

Annonce:

- Jeg føler, at jeg har godt greb om pladsen.

Selv om landstræner Lars Lagerbäck ikke er meget for at tale om de enkelte spillere, var han ikke afvisende overfor VG's spådom.

- Det kan man vel sige. Han gør sig altid nyttig i duelspillet.

Hobros Mål-Pål, Pål Alexander Kirkevold var spilleren, som afløste Alexander Sørloth. Det betød debut til Superligaens topscorer som 28 årige.

Når Norge skal møde Slovakiet, tirsdag i Bratislava, er det ikke utænkeligt, at de to målfarlige angribere fra Superligaen skal udgøre den norske angrebsduo.

Førstevalget,  Joshau King, der til dagligt spiller hos Bournemouth i Premier League, er ikke med på turen, så Lars Lagerbäck har i muligheden for at afprøve duoen, Sørloth/Kirkevold.

Årets Superliga-indkøb: Ja, han kommer fra Norge!

Fire mål på fire dage: Er han Superligaens nye målkonge?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: