Friske Lasse Vibe-mål: Endnu en klub byder

Lasse Vibe har her til aften scoret to gange i, hvad der kan være hans afskedskamp for IFK Göteborg

Lasse Vibe scorede her til aften to gange for IFK Göteborg i, hvad der kan have været hans afskedskamp, for nu står de engelske klubber i kø for at købe ham (Arkivfoto: AP)
Lasse Vibe scorede her til aften to gange for IFK Göteborg i, hvad der kan have været hans afskedskamp, for nu står de engelske klubber i kø for at købe ham (Arkivfoto: AP)

Lasse Vibe havde et forrygende 2014, hvor han blev topscorer i Allsvenskan og fik sit gennembrud på A-landsholdet.

Det var ventet, at han ville skifte klub denne vinter, men dagen før transfervinduets lukning er han stadig i IFK Göteborg.

Jannik Vestergaard er klar til lyndebut for Werder Bremen (Foto: AP) Tysk fodbold Ny dansker imponerer i Werder: Får lyndebut

Her til aften har danskeren så gjort sit for at overbevise eventuelt interesserede klubber i sidste øjeblik.

Vibe scorede efter ni minutter til 1-0 mod tjekkiske Jablonec, og danskeren gjorde det også til 3-0, inden han blev taget ud og skånet i pausen.

Odd Grenland ligner Fredrik Semb Berges nye klub. Spilleren vil helst til Odd nemlig (Foto: René Schütze) Superligaen Norsk klub: Brøndby-spiller vil til os

Kampen endte 3-1 til IFK Göteborg, og Vibe kan nu se frem til et hektisk døgn.

De seneste meldinger fra The Mirror går nemlig på, at endnu en klub har meldt sig i kampen om Vibe.

Engelske Charlton, der tidligere har haft Dennis Rommedahl, Claus Jensen og Allan Simonsen, på kontrakt, skulle være gået ind i kampen om Vibe.

Det var forventet, at Lasse Vibe blev solgt denne vinter, men foreløbig er intet sket, og danskeren forbereder sig til en ny sæson (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Lasse Vibe - skulle han ikke sælges?

Klubben frister pt en tilværelse som nummer 18 i den engelske Championship og ligger dermed et par pladser dårligere end Reading, der tidligere på dagen, var det varmeste bud som Vibes nye klub.

IFK Göteborg bekræftede tidligere på dagen Readings interesse, og Lasse Vibe virkede også interesseret i et skifte.

Lasse Vibe ligner en spiller, der bliver solgt inden transferdeadline natten mellem mandag og tirsdag (Foto: Lars Poulsen) Skandinavien Nyt bud på Lasse Vibe: Øjner Premier League

- Scorer jeg 15 mål her, så kan en Premier League-klub nok hente mig, sagde Vibe til Expressen.

- Jeg har sagt til Mats Gren, at jeg er 27 år og fylder 28. Jeg har gjort det godt og er kommet ind på landsholdet. Det er ikke mærkeligt, at jeg vil spille i en god liga i Europa, sagde Vibe.

Danskeren mener ikke, at yderligere en sæson i Allsvenskan vil gøre ham mere attraktiv, da han så blot vil være blevet et år ældre. Foreløbig skulle Göteborg dog have afvist Readings bud, men måske har Charlton flere penge. Skal de købe Vibe, skal det ske inden midnat mellem mandag og tirsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer