Hård kritik af Bendtner: Dårligst af alle!

Nicklas Bendtner vurderes som dårligst af alle i Rosenborgs skuffelse og var 'mere fiks end præcis' i nedturen

Målperler som denne har været medvirkende til, at Bendtner ellers generelt er blevet rost for sine præstationer i Rosenborg-tiden. (Video: AP/SNTV)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

SE BENDTNER-DRØMMEMÅL FRA SIDSTE SÆSON I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Efter nederlaget i premieren til Sarpsborg, så skuffede Rosenborg og Nicklas Bendtner også i lørdagens hjemmebanepremiere i den norske Eliteserie, hvor det kun blev 2-2 mod Kristiansund.

Nicklas Bendtner blev skiftet ud med 13 minutter tilbage og var ifølge den lokale avis Adressa den dårligste af alle.

- Han klarede sjældent at komme først på bolden og sende den videre til en medspiller. Han var mere fiks end præcis, lyder det i vurderingen.

Bendtner får karakteren 3 på en skala fra et til 10, hvor samtlige øvrige Rosenborg-spillere ligger mellem fire og seks - med de to øvrige danskere Mike Jensen og Jacob Rasmussen på fire.

Heller ikke Norges største avis VG er imponeret af Bendtner - faktisk var modstandernes Daouda Bamba mere imponerende.

- Udeholdets enlige angriber lavede ud over mål to frække tunneler og var første halvlegs oplevelse. Da Nicklas Bendtner forsøgte sig med tilsvarende kunstneriske tiltag, så var succesraten derimod ikke lige så god, lyder det.

Nicklas Bendtner får hård kritik. Foto: Braastad, Audun / Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner får hård kritik. Foto: Braastad, Audun / Ritzau Scanpix

Skuffet over Bendtner: Spiser han pizza, eller hvorfor løber han ikke?

Lord var optaget: Bendtner har fået nyt kælenavn

Rosenborg fik ellers vendt 0-1 til 2-1-føring, men 10 minutter før tid blev det 2-2, og efterfølgende var der kritik fra den tidligere storspiller Kjetil Rekdal, der nu er tv-ekspert.

- Jeg synes, at Rosenborg blev for optaget af kontrollere kampen. Kristiansund var egentlig ikke i nærheden. Før i tiden kørte Rosenborg gerne på for 3-1-målet, men det gjorde de ikke i dag. Det var ris til egen bagdel, og det er usædvanligt at se et Rosenborg-hold, der ikke kan knække nakken på modstanderen, siger Rekdal.

På Rosenborgs egen hjemmeside har de ikke nævnt Nicklas Bendtner med et eneste ord i deres kampreferat, men den officielle Twitter-profil fortæller dog, at Bendtners afløser blev klappet på banen - danskeren gik direkte i tunnelen.

På Twitter er der hård kritik fra det norske folk til den danske topangriber, der får ord som 'meningsløs uengageret', 'grusom og må spille sig i form' med på vejen. Sidste år blev danskeren topscorer i ligaen og vender nu hjem til landskampe for Danmark, mens næste Rosenborg-kamp er 2. april ude mod Odd.

Bendtners nassesystem: Nu koster det 1000 kroner

Starstruck over Bendtner: 'Helt uvirkeligt, at han er her'

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+