Hårde ord mod Bendtner efter voldsdom: Han forstår ikke alvoren

Sportskommentator hos Adresseavisen Birger Løfaldli langer ud efter Nicklas Bendtner i en ny klumme. Han mener ikke, at Bendtner udadtil viser, at han fortryder voldsepisoden

Bendtner anker ikke. Hvad kommer straffen til at betyde for Bendtners fremtidige karriereplaner? Sportschef Allan Olsen giver sit bud her.
Følg Fodbold

50 dages ubetinget fængsel. Det er voldsdommen, som Nicklas Bendtner har fået, efter at have slået en taxachauffør med knyttet næve og efterfølgende sparket ham natten til 9. september.

Nicklas Bendtner har valgt at droppe sin anke til landsretten, og Bendtner skal nu enten 50 dage i fængsel eller afsone med en fodlænke.

Selvom Nicklas Bendtner er blevet dømt, mener sportskommentator hos den norske avis Adresseavisen Birger Løfaldli, at den danske angriber ikke viser tegn på anger efter den voldsomme nat. 

'Nicklas Bendtner ser ikke ud til at forstå alvoren af voldsagen. Det må Rosenborg hjælpe ham med', skriver Birger Løfaldli i starten af sin klumme i avisen, der følger Rosenborg BK tæt.

Fortryder ikke nok
Han skriver, at Bendtners manglende svar på spørgsmål om sagen - og advokat Anders Némeths kommentar efter, at Bendtner droppede sin anke af sagen - ikke har gjort tingene bedre.

'Nicklas er ikke enig i afgørelsen fra byretten, men har besluttet at lægge sagen bag sig og fokusere på sin klub og familie. Det er en beslutning, jeg har fuld forståelse for, og jeg har derudover ikke yderligere kommentarer', skrev Anders Németh i en sms til Ritzau.

Lødfadli kritiserer, at der blot blev fokuseret på, at Bendtner prøver at komme videre.

'Blandt andet har Bendtner ikke vist tegn på fortrydelse efter at have sat sig selv, holdkammeraterne og klubben i særdeles uheldig situation. Kommentaren fra hans advokat går i linje med dette. Volden er ikke nævnt, budskabet er, at Bendtner ønsker at lægge sagen bag sig, skriver Birger Løfaldli.

Viser liv i luksus
Birger Løfaldli understreger i klummen, at han som udgangspunkt er enig Rosenborgs beslutning om 'at slå en ring rundt om superstjernen' og mener, at det er 'generøst af klubben at give Bendtner en chance'.

Det er derimod den 30-årige angribers egen reaktion, der er problematisk blandt andet ved at slå diverse opslag op på Instagram om sit liv i luksus.

Han mener dog, at Rosenborg burde være med konsekvente, nu hvor sagen er afsluttet.

'Jeg anser en holdning, at nogen mener, at hvad Bendtner gjorde 9. september er hverdagsagtigt for ham. Hvis det er tilfældet, er det skræmmende, og særligt skræmmende, hvis nogen i Rosenborg sidder med det indtryk. Jeg håber inderligt ikke, at det er tilfældet', skriver han.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Bendtners advokat Anders Németh, men han er ikke vendt tilbage på avisens henvendelse.

Bendtner accepterer straf: Her er hans muligheder

Rosenborg om Bendtners kæmpe-løn: Alt er ikke som det ser ud til

Bendtner blev dømt: Nu sender Rosenborg blomster

Rosenborgs fan-formand: Der er dem, der gerne vil af med Bendtner

Trods fængselsstraf: Rosenborg bakker stadig Bendtner op

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind