Han tilså skadet Bendtner: - Det bliver en kamp mod tiden

Nicklas Bendtner rendte søndag ind i endnu en skade, der sætter hans VM-deltagelse på standby

Nicklas Bendtners VM er langt fra givet, efter han søndag blev skadet. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtners VM er langt fra givet, efter han søndag blev skadet. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau Scanpix

Han trak blusen halvt over ansigtet, så det var svært for kameraerne at afsløre hans grimasse, men der kan ikke herske tvivl om, at Nicklas Bendtner må have surmulet godt og grundigt derinde under på vej ud af banen søndag aften, da Rosenborg mødte Brann i Eliteserien.

Den danske angriber var skadet og står nu med en potentiel risiko for at misse VM i Rusland om få uger.

Der er tale om en muskelskade, fortalte Rosenborgs fysioterapeut Haakon Schwabe på klubbens Twitter-profil efter kampen.

- Varigheden på sådanne ting tager man ofte dagen efter. Han kan absolut nå VM, men det bliver en kamp mod tiden. Det bliver tæt.

- Normalt tager denne slags skader to-tre uger, men da han ikke har haft en lignende skade før, er det svært at fastslå, hvor lang tid han er ude, sagde Schwabe.

Skaden opstod i forbindelse med annulleringen af hans scoring til 2-2.

Netop det mål erkendte dommer Svein Oddvar Moen efterfølgende var en fejl.

- Der var mål, og vi skulle selvfølgelig have godkendt det. Det er mit ansvar, og i den situation var vi ikke gode nok som team, sagde topdommeren.

- Det er ingen, som kan lide at lave fejl, men i dag lavede vi en fejl. Det må vi bare acceptere og komme videre, tilføjede han.

Det fik cheftræner Kåre Ingebrigtsen til at hvæse mod dommerne.

- Måske var han trist, fordi han blev frataget et fantastisk mål. Alle kunne se det. Det er det, som er chokerende. Det er en god dommertrio. At begå så grove fejl ligner dem ikke, sagde han til Eurosport.

Rosenborg endte med at tabe kampen 2-1.

Der er mindre end tre uger til Danmarks første kamp ved VM - 16. juni mod Peru.

Michael Krohn-Dehli har ikke spillet mange landskampe under Hareide, men alligevel kan han være blandt de 23 udvalgte, der skal til Rusland. Foto: Tariq Mikkel Khan VM 2018 Han skal være Hareides VM-kanin

I Huddersfield elsker fansene Zanka, der efter en sejr vandrede ud til en ung og håbefuld fan, som fik overrakt danskerens trøje. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Dansker med kanon sæson i Premier League: Tilfreds med bænken under VM

FC Midtjylland har mange salgsbare spillere, men målsætningen for næste sæson er europæisk gruppespil. Foto: /Anita Graversen/Ritzau Scanpix Sport og Spil FC Midtjylland i kæmpesatsning for europæisk succes

58 kommentarer
Vis kommentarer