Har set optagelser: Bendtners kæreste tager fejl

Der var udvidet videoovervågning i den taxa, hvor Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff befandt sig natten til søndag

Nicklas Bendtner stod tirsdag frem og beklagede sin optræden.

Jan Britze har set det, mange i og omkring dansk fodbold sandsynligvis har haft lyst til de seneste dage:

De levende billeder, der findes af Nicklas Bendtner, dennes kæreste, Philine Roepstorff samt en unavngiven taxachauffør i indre København natten til søndag.

Billeder, der fortæller historien om en uoverensstemmelse, diskussion og efterfølgende et slag, der nu truer fodboldstjernens karriere.

Det har været muligt, fordi taxaen er udstyret med en udvidet videoovervågning.

Og Jan Britze, der er direktør i vognmandsfirmaet Jan's Taxi i Slangerup, der er tilsluttet Dantaxi 4x48 - og dermed er chef for den anklagede chauffør, er ikke enig i den udlægning, Philine Roepstorff kom med søndag.

Det fortæller han til Fagbladet 3F, der har været i kontakt med ham

- Som jeg ser det, er overfaldet ikke foregået, som Nicklas Bendtners kæreste har beskrevet det i medierne. Når man ser optagelserne fra videoovervågningen, er der ikke tvivl om, hvad der er sket, og at han (taxachaufføren, red.) er blevet overfaldet, siger Jan Britze.

Han ønsker dog ikke at uddybe, hvad han har set, hvilket skal ses i lyset af, at overvågningsbillederne er sendt til politiet, der nu bruger det i deres undersøgelse af, hvad der foregik.

Den udvidede videoovervågning betyder, at der er optagelser både inde fra selve taxaen med lyd og billeder fra et område udenfor taxaen, som Fagbladet 3F formulerer det.

Jan Britze hæfter sig ved, at de levende billeder og den dertilhørende lyd nok skal komme for dagens lys, når sagen går i retten.

Det ser dermed ud til, at der ikke helt er hold i den påstand, Philine Roepstorff kom med på Instagram.

Her skrev hun:

- Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas, der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive, hvad de vil - men at beskytte den, man elsker, når man føler sig truet, er ikke forkert i mine øjne, skrev hun.

Overfaldet betød, at chaufføren brækkede kæben og måtte opereres søndag. Han ønsker ikke at udtale sig om episoden.

Ekstra Bladets sportschef er ikke imponeret over tirsdagens presse-seance i Trondheim. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen - 11. sep. 2018 - kl. 20:24 Pinligt, Bendtner: Fuld plade i bullshit-bingo

Se også: Sniffede kokain inden turnering - så hård er straffen

Tidligere tirsdag deltog Nicklas Bendtner i et pressemøde i Trondheim. Foto: Lars Poulsen Dansk fodbold - 11. sep. 2018 - kl. 18:22 Nu taler taxachaufføren - afviser Bendtners forklaring

Rosenborg nægtede at redegøre for, hvordan de ville forholde sig, hvis Bendtner skulle blive dømt. Foto: Lars Poulsen Skandinavien - 11. sep. 2018 - kl. 17:40 Rosenborg-boss konfronteret: Sådan ser Bendtners fremtid ud

Se også: Tottenham-stjerne i shitstorm: Støtter Brasiliens Trump

727 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen