Helt hold i karantæne

Kasper Junker og Bodø/Glimt må sidde hjemme i sofaen i lidt tid. Holdet er sendt i coronakarantæne

Hvis den danske angriber Kasper Junker havde håbet på at komme til udlandet i de kommende dage, må han væbne sig med lidt tålmodighed.

Danskeren kan i den kommende tid gå hjemme og trille tommelfingre, for han og resten af førsteholdet i Bodø/Glimt er sendt i coronakarantæne.

Det oplyser de norske mestre på klubbens hjemmeside.

Årsagen er, at nogle af førsteholdsspillerne har været nærkontakt til en person med Covid-19, og derfor er spillere, trænere og ansatte i klubben hjemmegående i disse dage.

Det er i øvrigt anden gang i 2021, at hele holdet er sat i coronakarantæne.

Kasper Junker og co. er røget i karantæne. Foto: Ritzau Scanpix
Kasper Junker og co. er røget i karantæne. Foto: Ritzau Scanpix
 

Klubben skriver, at den nu afventer endeligt svar på coronatests, og at man i mellemtiden ikke tager chancer med klubbens ansatte.

Sæsonen i Norge indledes først i starten af april, så der er tid nok at løbe på for klubben i forhold til at blive klar til den nye sæson, men det er formentlig til stor irritation for alle, at forberedelserne afbrydes for anden gang.

Kasper Junker, der blev topscorer i Eliteserien i 20220, fik ikke sit drømmeskifte igennem i januar, og nu er det kun visse markeder, der fortsat er åben for den danske skarpretter. For eksempel Rusland.

Sidste gang, Christian Eriksen startede på banen, var mod Benevento i Serie A 30. januar. Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Så er det nu, Eriksen: Får chancen i storkamp

Der kan stadig laves millioner i FC København. Foto: Ritzau Scanpix/Bo Amstrup FC København FCK lander kæmpe million-aftale

Motorsport Kærlighed ved første blik

Vejle Boldklub har flere lysende talenter på vej, der går mod et gennembrud på førsteholdet. Foto: Vejle Boldklub Vejle Boldklub De skal redde Vejles fremtid

0 kommentarer
Vis kommentarer