Henke Larsson roser dansk forsvarer

Helsingborg-træner Henrik Larsson vil se mere til danske Frederik Helstrup, der i disse dage prøvetræner i den svenske klub

Henrik Henke Larsson er vild med dansk forsvarer (Foto: Jens Dresling)
Henrik Henke Larsson er vild med dansk forsvarer (Foto: Jens Dresling)

Den 22-årige forsvarsspiller Frederik Helstrup checkede i mandags ind i Helsingborg til prøvetræning. Her skal han forsøge at overbevise klubbens cheftræner Henrik "Henke" Larsson om, at han har niveau til at begå sig i den bedste svenske række. Indtil videre har Helsingborg hverken vendt tommelen op eller ned til danskeren, der er på kontrakt i AC Horsens, men de første meldinger er positive.

Således ønsker Henrik Larsson at se mere til Frederik Helstrup, der har en fortid i Lyngby Boldklub og har spillet for flere af de danske U/landshold.

Se også: 'Pione Sisto minder om Ødegaard'

- Vi skal se nærmere på ham i morgen igen, eftersom jeg blot har set ham mandag og tirsdag. Det er en boldfast spiller med en god venstrefod. Nu vil jeg se ham på lidt større områder, siger Henrik Larsson til fotbollskanalen.se og fastslår, at i morgen ikke nødvendigvis bliver Helstrups sidste dag i Helsingborg:

- Det ved man ikke. Vi får se.

Se også: Barsk Balotelli i bizar video: Hold jeres kæft

Helsingborg har længe været på udkig efter en ny forsvarsspiller, men økonomien i klubben er ret presset, og det er grunden til, at Henrik Larsson nu har rettet blikket mod den næstbedste danske række. Frederik Helstrup fik masser af spilletid for AC Horsens i efteråret, men i forårspremieren var han ikke med for Den Gule Fare.

Helsingborg sluttede på niendepladsen i Allsvenskan i sidste sæson.

(Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 17. mar. 2015 - kl. 16:52 Iskold hævn: Olsen snød DBU

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere