Henter landsholdsangriber: Bendtners afløser fundet

Rosenborg har præsenteret ny angriber, der er lejet i den periode, hvor man også har uønskede Nicklas Bendtner på kontrakt

Rosenborg har hentet den norske landsholdsangriber Bjørn Maars Johnsen. Foto: NTB SCANPIX/Ritzau Scanpix
Rosenborg har hentet den norske landsholdsangriber Bjørn Maars Johnsen. Foto: NTB SCANPIX/Ritzau Scanpix

Brøndby Brøndby afslører: Stjernen rejst til ny klub

Nicklas Bendtner har ikke spillet for Rosenborg siden 28. april, og klubben har slået fast, at han ikke får flere kampe.

Nu har de norske mestre så præsenteret en ny angriber, der passende kan ses som danskerens afløser og måske kan gøre dem mere interesserede i at slippe ham fri.

Rosenborg har lejet den 27-årige norske landsholdsangriber Bjørn Maars Johnsen i hollandske AZ for resten af 2019, hvor Bendtners kontrakt udløber.

- Jeg kender flere, der allerede er i klubben, og de anbefalede mig at vælge Rosenborg, siger Johnsen til klubbens hjemmeside.

Bendtner er ikke engang god nok til bænken mere. Foto: Tariq Mikkel Khan
Bendtner er ikke engang god nok til bænken mere. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Og noget tyder på, at han har luret, hvad der virker hos træner Eirik Horneland.

- Klubben får en angriber, der arbejder hårdt, og som er her for at gribe chancen, når jeg får den.

- Jeg ved, at jeg må score en del mål, men først og fremmes skal jeg arbejde knaldhårdt for holdet, siger Johnsen og virker dermed som den helt store kontrast til Bendtner, der ikke arbejder nok defensivt ifølge cheftræneren.

Som en sabeltiger, der afløser en missekat, lyder det om Johnsen og Bendtner fra en Twitter-bruger...

Bjørn Maars Johnsen har amerikansk mor og norsk far og blev født i New York i 1991, men som 16-årig kom han hjem til Norge, røg så til Portugal og Skotland, inden han kom til Holland, hvor han scorede 19 mål i 37 kampe for ADO Den Haag inden skiftet til AZ, der ikke har været den store succes.

Nicklas Bendtners fremtid er stadig uvis, men med flere FCK-skader i angrebet var et skifte til den danske hovedstad oplagt, men det afviste FCK-træner Ståle Solbakken tidligere på ugen.

- Vi kender hans situation, men det er en spiller, som lige nu ikke ville kunne hjælpe i nogle måneder, når man ser på hans kampsituation, sagde Ståle Solbakken.

Senest har det været fremme, at bliver Bendtner kontrakten ud i Rosenborg, så vil en såkaldt sign-off-bonus blive udløst og give ham et ukendt millionbeløb.

Bendtner var lidt af en drømmesigning for Ingebrigtsen. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix Skandinavien Afslører dyr detalje i Bendtner-aftale

Ståle Solbakken overvejer at hente en ny angriber til FCK, men Nicklas Bendtner er ikke en del af nordmandens overvejelser. Foto: Lars Poulsen FC København Beslutningen er taget: Ståle med klar Bendtner-besked

Christian Eriksen indledte sæsonen på bænken, men blev skiftet ind i premieren. foto: Ritzau Scanpix Sport Tottenhams transfer-mareridt: Eriksen kun en del af problemet

23 kommentarer
Vis kommentarer