Hvad nu, Hareide? Skadet Bendtner skal undersøges

Nicklas Bendtner fik et vrid i sit knæ, da han onsdag spillede kamp med Rosenborg.

Nicklas Bendtner vrider sig i smerte. Nu venter en tur i røntgen-maskinen. Foto: Arve Johnsen
Nicklas Bendtner vrider sig i smerte. Nu venter en tur i røntgen-maskinen. Foto: Arve Johnsen

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner skal til røntgen fredag, efter han fik et vrid i sit knæ, da Rosenborg onsdag spillede kamp mod Lillestrøm i den norske liga.

- Det er lidt hævet, og jeg skal til røntgen på fredag, men jeg tror, det er ok, siger Nicklas Bendtner til norske Adresseavisen.

Nicklas Bendtner startede på banen, og efter 13 minutter scorede han Rosenborgs første mål i den samlede 3-0-sejr.

Efter 20 minutters spil blev Bendtner tacklet i Lillestrøms målfelt og vred rundt på knæet. Han modtog behandling på banen, men var kort efter klar til at spille videre.

- Jeg fik en dårlig berøring, og så tacklede han igennem. Jeg ved ikke, om der var straffe, men jeg kunne ikke hoppe over ham, siger Bendtner til Adresseavisen.

Med små 20 minutter tilbage af kampen - ved stillingen 2-0 - lod den danske angrebsspiller sig udskifte.

- Knæet blev lidt stift til sidst, og jeg tænkte, at hvis vi scorede til 2-0, så ville jeg lade mig udskifte. Med tanke på de ting, som sker fremover med VM og det, så er der ingen grund til at tage nogen chancer, siger Bendtner.

- Jeg tror, det var stødet. Det er ok nu, og der er lagt forbinding på, og så må vi se på det i morgen, siger han.

Nicklas Bendtner kom på tavlen for Rosenborg. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau/Scanpix Skandinavien Bendtner varmer op til VM med mål og hyldest

Magnus Pehrsson er nu fortid i den svenske storklub. Foto: Magnus Liljegren/AllOverPress. Skandinavien Slagtede dansker efter mesterskab - nu er afløseren røget samme vej

Nicklas Bendtner fanget i et alvorligt øjeblik. Foto: Vidar Ruud/Ritzau Scanpix Skandinavien Alvorlig Bendtner: Jeg blev mobbet

52 kommentarer
Vis kommentarer